- Konuyu başlatan
-
Bir kaç özellik eksik kabul ederseniz yayınlarım:Bu gece geliyor mu 2.9? @cylops
ya hiley açınca birsürü yazı çıkıyor tamama basıyor kapanıyor şöyle başlıyor hatanının bi kısmı system.reflection.targetInvoctıon Metro Framework falan diyor tamama basınca kapanıyor
Bir kaç özellik eksik kabul ederseniz yayınlarım:
SkinChanger'da Bütün Silahlar Değişmiyor ve NoFlash Yok.
SkinChanger'da Bıçak Değiştirme Yok.
Trigger daha tam bitmedi.
Arkadaşlar bugün 12:30 da rekabetçi gireceğiz.gelmek isteyenler bana özelden Steam linkini atsın. SILVERIMcsgo gircenmi 3 kişi buluruz hileli rekabetçi gireriz efsane olur
Report Yemen lazım triggera özel değil yani.HOCAM TRİGGER KULLANAN BİKERE ZATEN ENAYİDİR DİREK OW DÜŞÜRÜYOR BİRDE SKİNCHANGER ÇOKTA ÖNEMLİ DEGİL ASLINDA ONU BİRAZDA 3. PARTİDEN OW SİZ DİREK BAN YEDİRTME OLAYI VAR SANKİ ?
@cylops
Oradan ek bilgi diyip çalıltır dicen... uyuyamıyorum neyse şimdi son cevaptı bu yatıcam yarın 5 gibi uyanıp bakarım hadi görüşürüzBende hileyi indirip açtığım zaman muhtemelen tehlikeli içerik engellendi yazıyor ne yapmam lazım
Gardaş 2 3 gündür siteye giremiyordum bir bek bilgi geçmişsin devamı gelmeyecek falan diye hile detected oldugu zaman bitecek mi yani ?Oradan ek bilgi diyip çalıltır dicen... uyuyamıyorum neyse şimdi son cevaptı bu yatıcam yarın 5 gibi uyanıp bakarım hadi görüşürüz
bitirmeyecek sadece güncelleyecek diye biliyorum inşallah yanılmıyorumdur.Gardaş 2 3 gündür siteye giremiyordum bir bek bilgi geçmişsin devamı gelmeyecek falan diye hile detected oldugu zaman bitecek mi yani ?
3 5 tane 0-13 yaş arası cocugun dediklerine aldırma sen veya kocaman adam olmus ama emeğin ne oldugunu bilmeyen ben rahat buyumus bir insanım hatta cok cok rahat diyebilirim ama yinede babam bana emeğin değerini zamanında ogrettı.
Bunu ben Pikachuya da soylemıstım, insanoğlu nankördür...
Emeğe saygı diyerek başlayıp fikrini yazacagına yok soyle paylas yok boyle paylas sankı para vermişte hakkını arıyor i*ne...
İnşallah Bu Gün Olur Hile Açılmıyor Şuan Bende Sizdede Açılmıyorsa Açmaya Çalışmayın.Ne zaman gelecek acaba
Açılıyo bro yalnız hileBeyler Herkeze Duyurulur Hile Şuan Açılmıyor Kimse Açılmıyor Diye Yazmasın.
Bende Niye Açılmıyo La Kafayı Yedi HileAçılıyo bro yalnız hile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?