Onaylı Üye
evet katılıyorum son güncelleme ile çalışmıyor sanırımHİLE AKTİF OLMUYOR BU ARADA
csgo ya gelen son güncellemeyle sorun çıktı sanırımhileyi nasıl açacağım yardımcı olabilirmisiniz beceremedim de
aynen. bazı hileleri aktifleştirmediğim halde aktif. mesela ben hile açınca karakterler full beyaz oluyor.Aga NoHands açmadığım halde eller gidiyor
adam 20 dk da güncelledi bunlar pubg yi 1 gündür yapamıyor HELALSakin olun bir saniye. Hileyi güncelleyip geliyorum.
Post automatically merged:
Arkadaşlar güncellendmiş bulunmaktadır herkese iyi oyunlar #Güncel.
hocam hilede tek kullanacağım özellik noflash açıyorum özelliği ancak flaşlardan hala etkileniyorum ?
1- Şimdi bakıcam hocamReis yeni link nerde ?
Gidip yeni versiyonu indirmen lazım hocam. Ordaki yazıyı okusantamam ama açınca modifikasyon da falan diyor
Yenisini indir?launcher çalışmıyor yenisini indirin diyor o yüzden açamıyorum yardımcı olurmusun ?
Bende öyle bir problem yok normal yayınlanan versiyonunda arkadaşıma da denettim az önce ikimizde de yok. Test edemediğim sorunu çözemem arkadaşlar...Aga NoHands açmadığım halde eller gidiyor
Hilenin yeni versiyonunu indirdiğine emin ol. Şu an deniyorum bende sorun yok dediğim gibi yaşamadığım bir sorunu test edip çözemem.hocam hilede tek kullanacağım özellik noflash açıyorum özelliği ancak flaşlardan hala etkileniyorum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?