- Konuyu başlatan
-
Sitede yetkili değilim benmerhabalar herkese arkadaslarim burdan hile calisdiriyodu bende csgo hilesi icin baktim admin baya coolmus boyle setupdan mesajlar ses falan baya cool kendisine ugurlar galiba cylops
bende kodlama yapiyorum size nasil ulasirim
hocam rahatsız ettim kusura bakma ama oyuna girdikten yaklaşık 5 dk içinde oyundan atıyor.Sorun benim pc'de mi acaba?Sitede yetkili değilim benUlaşmak istiyorsan özel mesaj atabilirsin.
Oh be yinede hile oldugumu anlamıyorlar :dHocam Misc kısmından clantag a gir ordaki yazıyı boş yap apply a tıkla gider.
Bilgisayarı yeniden başlatmayı dener misin?anlık olarak yazıyorum hile açıldığı zaman silahlar ve karakter resimleri gidiyor bembeyaz oluyor sıkıntı nedir acaba ?
bugün denedim ve hala aynı yükleme hataları alıyorumBilgisayarı yeniden başlatmayı dener misin?
pm atamıyorum pasif üyesinPM'den yazın arkadaşlar hile atayım isterseniz.
nE olm programın yapımcısı benim programın kodları dnspy da açık ayırca Githubda (Hocam indirdim temiz çalışıyorda bilgisayarın içine etti bilgisayarı açıp başlattığımda rus p***o grafik siteyi açıyor direk bilgisayar açılınca 6 saat içinde zor düzeltebildim virüsü silebildim nedir bu durum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?