Onaylı Üye
aga legit hileyle oynadım 3 4 el ban falan yemedim. ama her maç sonunda steamwiper ile temizliyorum.Hocam seçkin maçta esp açsak ban yeniliyor mu ? ben denedim 3,4 kere seçkin ve seçkin olmayan karışık olarak hesabım seçkin fakat yazdığınızdan sonra korktum direk hileyi açar açmaz 1 elden sonra ban yenilmiyor umarım
hocam steamwiper ne oluyor nasıl temizlerimaga legit hileyle oynadım 3 4 el ban falan yemedim. ama her maç sonunda steamwiper ile temizliyorum.
https://memoryhackers.org/konular/steamwiper-vacnet-icin-steam-loglarinizi-temizleyin.53086/hOCAM STEAMWİPER NE OLUYOR NASIL TEMİZLERİM
ben oynadım baya ban atmadı ama şü an calısmıyorHilenle ow veya vac yeme riski kaç?
Bu günki çıkıcak güncellemede düzeltildi. Güncellemede şok olucaksınız ama pc açıp pointer bulmam lazım o yüzden bekleyin...trigger takım arkadaşlarımıza vuruyorsa biraz sıkıntı memory'nin hilesinde ki vurmuyor'du o bug'u sizde çözerseniz süper olur ban yemek istemiyorum
It's already existThe update IS FIRE man Thank you for ur hard work
Sugestion: If u can put an option on how much ms to put at trigger i think u know what i mean .
güncelleme geldi bugün güncelleme gelecekmi ?It's already existSelect custom time and change value lol!
That is the ms for spray i mean the ms for shoot.It's already existSelect custom time and change value lol!
I think it's not working for faceit lmaoThat is the ms for spray i mean the ms for shoot.
And it works in faceit ?
Hileyi açsaydın sabah geldiğini görürdüngüncelleme geldi bugün güncelleme gelecekmi ?
hee varsa yt de nasıl yapıldığı ile ilgili bir video varmı ? kodlama bilmiyorum kiI think it's not working for faceit lmao
Post automatically merged:
@lagalugacıkerem diyorum ki kodları githubda var eğer yapabiliyosanız siz güncelleyin bana saldıracağınıza.
Post automatically merged:
Hileyi açsaydın sabah geldiğini görürdün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?