- Konuyu başlatan
-
Teşekkürler. Yazmaktan yoruldum vallahi...İlk sayfada, konuda en alt kısımda "İndir & VirüsTotal" şablonunun altında hile linki bulunuyor.
Antivirüs veya windowsdefender kapa! "C:\Users\Atakan-PC\AppData\Local\Temp\Rar$EXa5256.21681\core.exe" çalıştırılamıyor
Şimdi de bu hatayı alıyorum
oyundaydım bir anda hile gitti masaüstünden falan silinmiş
Kapalı 5 maç attım bir şey yoktu bir anda oyunda olduAntivirüs veya windowsdefender kapa
Ben bu hileyi çok seviyorumda fps baya düşürüyor ama olsun gene oynarımEsp kullandıktan sonra artı legit oynadıktan sonra ban yemezsiniz açık ve net
Bunu engellemenin yolunu getirdim! Hilenin settings kısmına girerek hile performansını düşür bak bakalım bir daha düşük fps sorunu oluyor muBen bu hileyi çok seviyorumda fps baya düşürüyor ama olsun gene oynarım
Deniyecem hemenBunu engellemenin yolunu getirdim! Hilenin settings kısmına girerek hile performansını düşür bak bakalım bir daha düşük fps sorunu oluyor mu
glow hilesini kullanırken atıyor kullanma şimdilikOyundan atiyor arada neye gore attigini cozemedim yardimci olursaniz sevinirim
Glow ESP wallhack değil mi zaten? ne anlamı kaldıglow hilesini kullanırken atıyor kullanma şimdilik
Açık konuşayım haklısın glow da çalışmaz ise ne anlamı kaldı çünkü trigger istediğimiz gibi bas kullan değil , bomba trajector çalışmıyor ve fps düşüyor aslında bakarsan rezalet bir hile ama şunları göz önünde bulunduralım bu arkadaş kimseye hile yapmak zorunda değil ve aşırı iyi bir kodlayıcı olduğunu düşünmüyorum yaptığı işin kolay olduğunuda düşünmüyorum ve zaten bir ekibi bile yok tek başına yane çok fazla şey beklemeyin (NOT : Kusura bakma atakan okadar çok yorum okudum herkes yok çalışmıyor yok öyle yok böyle yazmış sana patladım)Glow ESP wallhack değil mi zaten? ne anlamı kaldı
Bak, kardeşim. Olay hilenin kodları ile alakalı değil. Çalışmamasının nedeni, oyuna güncelleme gelmesi. 7/24 uyanık kalıp oturup hileyi güncellemiyorum. Hilenin şu anki kodları piyasada görebileceğin en iyi c# hile kodlarından biridir. Bomb trajectory nin ben yayınlarken çalıştığının ve glow un da çalıştığının kanıtları forum konusunda mevcuttur. Ben hileyi 2 maç falan test edip öyle yayınlamaktayım. Ve piyasadaki AYNI TÜR YANİ EXTERNAL hilelerden Aimbot ve Skinchanger (onları da şu an yapıyorum) hariç daha çok özellik bulundurmakta. Trigger "İSTÖDÜĞÜMÜZ GÖBÜ BÖS ÇÖLÜŞTÜR DÖĞÜL" diyorsun ama şunu hatırlatayım. Bas çalıştır yaptığımda (bu hilenin ilk versiyonu bir sene önce) herkes çok cpu yiyor kaldır bunu diye bana yalvardı. Bilmeyip boş boş yorum yapmışsın arkadaşları da yanlış yönlendirme. Her neyse hileyi bu gün güncellerim.Açık konuşayım haklısın glow da çalışmaz ise ne anlamı kaldı çünkü trigger istediğimiz gibi bas kullan değil , bomba trajector çalışmıyor ve fps düşüyor aslında bakarsan rezalet bir hile ama şunları göz önünde bulunduralım bu arkadaş kimseye hile yapmak zorunda değil ve aşırı iyi bir kodlayıcı olduğunu düşünmüyorum yaptığı işin kolay olduğunuda düşünmüyorum ve zaten bir ekibi bile yok tek başına yane çok fazla şey beklemeyin (NOT : Kusura bakma atakan okadar çok yorum okudum herkes yok çalışmıyor yok öyle yok böyle yazmış sana patladım)
Sıkıntını güncelleme atan valve ye sakla ve bir önceki yorumu oku.Bugünde esp yani wallhack çalışmıyor
Her gün bir sıkıntı oyundan çıkıp girsem de sorun aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?