- Konuyu başlatan
-
Evet. Hazırlık aşamasında...Kanka skin changer ekliycek misin hilene
kardeşim adamın bir gelir kaynağı yok sırf sizler için hiç bir para almadan hile yapıp paylaşıyorsa bunada şükredin ve biraz da bekleyin hilesiz oyunmu oynayamıyorsunuz ya her şey anında önünüze mi serilecek adamın da işleri var boş zaman buldumu yapıyor sabır biraz beNeden bu kadar üzün Güncelleme sürüyor? Bundan güzel hile görmedim. Legit Aim gelebilir vede güncelleme varken eski sürümle oynanabilir bence.
kardeşim adamın bir gelir kaynağı yok sırf sizler için hiç bir para almadan hile yapıp paylaşıyorsa bunada şükredin ve biraz da bekleyin hilesiz oyunmu oynayamıyorsunuz ya her şey anında önünüze mi serilecek adamın da işleri var boş zaman buldumu yapıyor sabır biraz be
Tabi Tabi kardeşim neden olmasın ? sana yazıyorum o zaman güzelinden bir vac banNeden bu kadar üzün Güncelleme sürüyor? Bundan güzel hile görmedim. Legit Aim gelebilir vede güncelleme varken eski sürümle oynanabilir bence.
Tabi Tabi kardeşim neden olmasın ? sana yazıyorum o zaman güzelinden bir vac ban
kardeşim adamın bir gelir kaynağı yok sırf sizler için hiç bir para almadan hile yapıp paylaşıyorsa bunada şükredin ve biraz da bekleyin hilesiz oyunmu oynayamıyorsunuz ya her şey anında önünüze mi serilecek adamın da işleri var boş zaman buldumu yapıyor sabır biraz be
Tabi Tabi kardeşim neden olmasın ? sana yazıyorum o zaman güzelinden bir vac ban
sen ona ulaşsan mantık olarak sen sponsor olacaksan ??sponsor olup ihtiyaçlarını karşılayabilirim hile çok kullanışlı ulaş bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?