- Konuyu başlatan
-
Bu hile csgo hilesi? hangi konuyu nerde okuduğunun farkında mısın sen?Bende birşey anlamadım tıkla dediğinden CSGO ile alakalı birşey çıkıyor ben PUBG MOBİLE den bahsediyorum ????
ESP var. Eskisinde de avrdı sadece valve ben güncelleme atarken yeniden güncelleme getirdiği için çalışmadı.Son bir soru ESP yokmuş eskisindede mi yoktu ban yermiyiz kullandığımızda
Hilenin misc kısmından clantagini boş yap sonra da apply tag de bu kadar.ya birde ara sıra kendi kendine CoreTeam tagı alıyor, sonra cs ayarlarına girip "hayır" olan takım etiketini iki üç kere daha tekrar "hayır" yapıyorum anca düzeliyor, bunu nasıl çözebiliriz @cylops
Bende olmayan sorunları maalesef çözemiyorum :/OYUNDAN ATIYOR :/(
Trigger mouse yi kontrol ediyor. Ona ekstra bir özellik eklicem...Sen Nasıl Bir KralsınNe desek boş bence ... Yetersiz kalıyor kelimeler
Kral trigger' calısmasında problem yasıyorum bende calısmıyor nedeni ne olabilir benle aynı problemi yasayan varmı ? @cylops
Onun sağındaki özelliğin ayarlarıyla oyna çözersin onu.@cylops Hileyi açar açmaz oyun içi tüm karakterler beyaz oluyor. ESP açınca devam ediyor. Sonra esp'nin hemen sağındaki özelliği açınca normale dönüyor. Son güncellemeden sonra oyundan atma olayı da arttı bilgin olsun. Teşekkürler.
Sebebini biliyorum. İlgilenirim ama bir yandan vac dan tırsıyorum bir yandan da hile iyi çalışmıyor.selam öncelikle kardesim bende esp falan sorunsuz çalışıyor ama trigger bot çoğu zaman çalışmıyor mesela atölye haritasında çalışıyordu ama sonra basit eğlence girdim çalışmadı herhangi bir tuşa falanmı ayarlamam gerekiyor son güncellemeden öncede böyleydi
Güncelleme bekleyiniz. Size güncellemeyi bekletiyorum çünkü:ben mause tutarım atıs yapsın yeternasıl kurarım trigger'ı ne yapabiliriz reis @cylops
Bende de atsa keşke. En azından sorunu anlayabilirim...reis oyundan atıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?