- Konuyu başlatan
-
O otomatik indiriyor. Bir tıklasan...exe yi nasıl indireceğim sadece update iniyor
Hala aynı hatayı alıyorum Intıalızıng repos... yerinde donup kalıyor. güncel linki bulamadım sanırım bi link atarmısın @cylops
Zaten update iniyor. Update yi açarsan otomatik core yi indiriyor!beyler bi yardım edin exe yi nasıl indirebilirim site de update var
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Post automatically merged:
Zaten update iniyor. Update yi açarsan otomatik core yi indiriyor!
Zaten update iniyor. Update yi açarsan otomatik core yi indiriyor!
oh be olduuuuuuuuu
Updater'i WinRAR'dan çıkarıp bi klasöre koy, orda aç.bro şimdi linke tıklıyorum sonra uptaderi açıyorum smart screen uyarısı alıyorum ama yinede çalıştır diyorum buraya kadar sıkıntı yok sonra hile iniyor şu 7 mb olan kısım sonra tam inince şu hatayı veriyor;
Uygulamanızda işlenmemiş özel durum oluştu.Devam'ı tıklatırsanız,uygulama bu hatayı yok sayar ve devam etmeyi dener.Çıkış'ı tıklatırsanız,uygulama hemen kapanır.
C:/WINDOWS/System32/core.exe' yoluna erişim reddedildi.
bu hatayı alıyorum sonra devam ediyorum ama hile şu şekilde takılıp duruyor.'Download complated.Starting cheat'. bu şekilde takılyor @cylops
Çalışmıyor dediğinizi yaptım cs girdiğimde hiçbir değişiklik yok
Updater'i WinRAR'dan çıkarıp bi klasöre koy, orda aç.
işe yaradı teşekkürler! @cylopsUpdater'i WinRAR'dan çıkarıp bi klasöre koy, orda aç.
Şimdi yeniden bir update yayınladım. Hatayı kendi bilgisayarımda zorla aldırmayı başardığım için çözebildim.
Hata Windows7 lerden kaynaklanıyordu. Çözüdm şimdi tekrar indirin...
Evet.1. sayfadakı linkten mi ?
Admine veya görevliye mi benziyorum?bu pubg mobile hilesi ne zamana guncellenir
Yess veya şurdan1. sayfadakı linkten mi ?
Evet.
Admine veya görevliye mi benziyorum?
Veya bende PUBG ile alakalı bir şey mi gördün de sürekli bunu sorup duruyorsun?
Yess veya şurdan
işe yaradı teşekkürler! @cylops
Fully legit oynarsan ban yeme riskin çok çok çok az. Şunu söyleyeyim legitte bazı şeyler garip gelebilir ama merak etme hiç sorun yok...Cem üstad sorunu çözmüşsün teşşekürler birde bi sorum olucak hangi versiyon iyi Panaroma mı Fully Legit mi cevaplarsan sevinirim iyi çalışmalar seviliyosun <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?