Süper Üye
Sa*ak gıbı oyna çakmaz kimseHala CS de hile açan hile varmı yaw diyeceğim saçma olacak.. Hile olmayanı bile millet reportlayıp Overwatch a düşürüp ban attırıyor. Belli etmemeye çalışmak zaten apayrı zor. Gördüğün adama bakmamak yönelmemek doğamıza aykırı. Ban yememeniz dileğiyle.
tmm başka hesapta kullansam bunda kullanmasamda yermıyım ban yiyenler varmış?@mrkeyfiizade skinli hesapta ne olur ne olmaz kullanma kardeşim.
Ban yiyienler overwatch yani belli ettikleri için. Ama steamwiper açıp temizleyip yeni hesaptan kullanabilirsin direk...tmm başka hesapta kullansam bunda kullanmasamda yermıyım ban yiyenler varmış?
Öyle değil bro.ben hileyi kullandım ban yedim yan hesapta mesela.sonra hilesiz gerçek hesabımda oynicam onda ban yermiyim?Ban yiyienler overwatch yani belli ettikleri için. Ama steamwiper açıp temizleyip yeni hesaptan kullanabilirsin direk...
Yazdığım geçerli.Öyle değil bro.ben hileyi kullandım ban yedim yan hesapta mesela.sonra hilesiz gerçek hesabımda oynicam onda ban yermiyim?
Oyunu aç hileyi yönetici olarak aç kullan olmazsa panorama dışındaki versiyonları dene...admin panoramada gamebar çalışmayı durdurdu hatası alıyorum windows 8 bilgisiyarım var bu arada adamasın
Reis hilenin nasıl yapıldığı videosunu atarmısın ? sana zahmet
Hayır.Ayın 9 undan sonra yenisini ekleyecek misin usta?
Kodlarını paylaşmıştım biri çıkar da güncellerse ne ala...kanka bu hile güncellenmeyecekmi hiç yani başkası falan da mı güncellemyecek?
Kodlarını paylaşmıştım biri çıkar da güncellerse ne ala...
Hayırkanka bi tanıdığa devretsen cidden olmazmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?