- Konuyu başlatan
-
Bro hile güncel mi ban riski nedir
Thank you bro Bilgisayara geçtiğimde ilk işim vs17 ile kendime paste hile yapmayı denemek sonra bunu indirip oynamak olacak
yönetici olarak çalıştırman lazım çalıştırmadıysan öyle deneçalışmıyor has beed outdated diyor
Yeni versiyonunu indir. Tıkla indir e tıklayarak yeni versiyona ulaşabilirsin.çalışmıyor has beed outdated diyor
Her şeyi açmahile çalışıyor ama hileyle girildiğinde aşırı ping oluyor oynanamayacak kadar neden?
Yeni versiyonunu indir. Tıkla indir e tıklayarak yeni versiyona ulaşabilirsin.
Post automatically merged:
Her şeyi açma
growtopia sendemi oynuyorsunKimsin?
büyük ihtimalle yanlış dosyayı indirdinbende mı sorun var tıklıyorum 25.07 de guncellenmıs bır dosya ındırıyor ufo dıye o da calısmıyor
önleyicisiymiş problem
Dosyayı gizleme amaçlı adı skype.Dostum hileyi açtım ama görev yöneticisinde ayriyetten skype yazan bir program var logosuda verdiğin dosanınki ile aynı
büyük ihtimalle yanlış dosyayı indirdin
Forumun gerilerine git bu hilenin en popüler ve ski sürümlerini bulabilirsin. veya direk aramaya CoreCheat yazbirde bi soru sorucam seni ben nerden hatırlıyorumdaha önce falan böyle h1l3ler yapıyormuydun
Program disables itself when it's outdated. And it's fully updated since 2 days ago. Enjoy it!So now is all updated ? and I want to know if he say something when is outdated.
Triggerbot un bekleme süresi rastgele ayarlı. Kendin belirlemek istiyosan ayarlarından değiştirebilirsin.Trigger bot bazen çalışıyor bazen çalışmıyor neye göre
20ms yap uygulaya spamla biraz oyna düzelicektir bilgisayara geçeyim bakıcam...10 ms bile yapsam olmuyor siz kaç öneriyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?