- Konuyu başlatan
-
Konuda yazıyor nedeni. Güncelleme notları bölümünde.FF Kapatma Hala gelmedi galiba
CPU kullanımı artıyor eski hileden biliyorum sonra herkes şikayet ediyor. En sonunda da kimse kullanmamaya başlıyorTriger Bota Tuş ataması Eklesen Süper Olur Sadece Tuşla Çalışsa
Faceit in anticheat ı açıksa yaramaz.faceit te işe yarar mı
yav sen benim conem sen benim bobem yerim seni çok tşk hile içinBakalım eskilerden kimler hatırlicak beni ve hileyi xd
Version error verir çünkü hileye güncelleme geldi. Eğer hatayı tam okursan tekrar indirmen gerektiğini bilirsin.version error veriyor ? artı yükledikten sonra pc çökmeye başladı windows 10 da.
aga rar dosyasını da kendisini de sildim yine burdan yükledim ama olmadı aynı hatayı verdi. launcher modified or .... falan hatası veriyor. anlamadım. TAMAM YENİ SÜRÜM GELDİ SİTEYE.(gece 3 de oyunda olmam hileye güncelleme gelmesiVersion error verir çünkü hileye güncelleme geldi. Eğer hatayı tam okursan tekrar indirmen gerektiğini bilirsin.
Oyundayken PC çöküyorsa hile + oyunu bilgisayar kaldıramadığı için ısınarak kendini kapatır. Aynı durumu ben de "HİLESİZ" şekilde yaşıyorum yazın. Ama kışın bir problem olmuyor misal.
Which you want. Read the topic.what is the version i need to choose
Csgo ile alakalı bir hata hileyle alakası yok git oyun dosyalarını doğrula nasıl yapıcağını bilmiyorsan internetten bak.pak 007 hatası veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?