usta hile kodlama eğitimi almadım bilmiyorum iki dakika kodlayıp atıversen askdasadfaD
sakin usta bişi demedim cahillikten işte işinden ediyoruz kusura bakmaValla moruk argo yasak olmasa
usta hile kodlama eğitimi almadım bilmiyorum iki dakika kodlayıp atıversen askdasadfaD
Burada bulunan csgo oyuncuları için çok iyi bişey yapmış olursun bununda farkına varmalısın
Usta haberim var güzel hile olmuş ama kasma sorunu yüzünden kullanmakta sıkıntı yaşıyoruz ben hani bu projende kasma sorunu olmaz diye düşünerek yazdım cidden zamanını boşa alıyorum kusura bakma kasma sorununun çözümü varsa bilgilendirirsen sevinirimhttps://memoryhackers.org/konular/13-07-2018-corecheat-cs-go-reborn.54654/
Senin bundan haberin yok galiba
Usta haberim var güzel hile olmuş ama kasma sorunu yüzünden kullanmakta sıkıntı yaşıyoruz ben hani bu projende kasma sorunu olmaz diye düşünerek yazdım cidden zamanını boşa alıyorum kusura bakma kasma sorununun çözümü varsa bilgilendirirsen sevinirim
Tamam usta kolay gelsinBu projenin orjinali hile içinde avr ve o kadar sıkıntı yaratmıyor. En alttaki versiyon ama panorama için değil panoramasız gir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?