CoreCheat CSGO Versiyon 0.5b Proje Dosyası | CS:GO Dersler Eklentisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Evet, benden hile örnekleri ve wallhack kodu bekliyordunuz. Hepsini bir anda attım artık benden proje istemeyin lütfen. İçinde MEmory Library'm yok çünkü güvende olmalı.

Kendi Librarynizi ekleyin. İleride Versiyon 1.5'i de atacağım. Alın Starlamayı unutmayın. Ve Lütfen Bir Proje Yapıp Paylaşacaksanız Credit Atın. (İhtiyacım var biraz da benim reklamım olsun değil mi :) ? Yani bir yerlere adımı yazın tükürün...

Bu arada MIT lisans var ve lütfen adımı yazın bakın dileniyorum artık kod çalmayın bir zararım yok size asiodpkjaskpijasıjıpdasj | Özel proje yapmıyorum her şey public krdsm.

1531740175533.png

Projeyi VAMemory'ye göre düzenlemek için:

Sevgilerle Canınız Çukulatalı Cylops.

GitHub Linki:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Lütfen Starlayın Seviliyorsunuz <31

Prim Böyle Kasılır! Proje böyle yapılır canlar!!!

Son düzenleme:
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
usta hile kodlama eğitimi almadım bilmiyorum iki dakika kodlayıp atıversen askdasadfaD:D

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Burada bulunan csgo oyuncuları için çok iyi bişey yapmış olursun bununda farkına varmalısın :D

https://memoryhackers.org/konular/13-07-2018-corecheat-cs-go-reborn.54654/

Senin bundan haberin yok galiba

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
https://memoryhackers.org/konular/13-07-2018-corecheat-cs-go-reborn.54654/

Senin bundan haberin yok galiba
Usta haberim var güzel hile olmuş ama kasma sorunu yüzünden kullanmakta sıkıntı yaşıyoruz ben hani bu projende kasma sorunu olmaz diye düşünerek yazdım cidden zamanını boşa alıyorum kusura bakma kasma sorununun çözümü varsa bilgilendirirsen sevinirim

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Usta haberim var güzel hile olmuş ama kasma sorunu yüzünden kullanmakta sıkıntı yaşıyoruz ben hani bu projende kasma sorunu olmaz diye düşünerek yazdım cidden zamanını boşa alıyorum kusura bakma kasma sorununun çözümü varsa bilgilendirirsen sevinirim

Bu projenin orjinali hile içinde avr ve o kadar sıkıntı yaratmıyor. En alttaki versiyon ama panorama için değil panoramasız gir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...