The story about good
Ultra Üye
Gerçekten çok iyi puanım 10
Not : Vlc nin son sürümünüde destekleseydi tadından yenmezdi
Yapımcılara sesleniyorum elinize sağlık gerçi sadece tlc d-max izliyorum ancak çok güzel olmuş ! bence kendi internet sitesini açmalısınız go daddy yıllık 5 tl ye .com alan adı veriyor onu size bulup buradan atayım alan adını erkenden alın indirme sitesi vs orda olsun birazdan atarım
Tşk Ederim Ama Forumumuz Var Zaten Gerek yok SiteyeYapımcılara sesleniyorum elinize sağlık gerçi sadece tlc d-max izliyorum ancak çok güzel olmuş ! bence kendi internet sitesini açmalısınız go daddy yıllık 5 tl ye .com alan adı veriyor onu size bulup buradan atayım alan adını erkenden alın indirme sitesi vs orda olsun birazdan atarım
RTMP, YOUTUBE LINKI, M3U8 vsvs her şeyle çalışıyor ama çok sağlam bir kanal databasemiz varm3u8 ile mi çalışıyor? Eğer m3u8 ile çalışıyorsa istediğiniz tüm kanalların m3u8 urlsini size atabilirim herkes yararlansın.
Kodlar Kaynak Yayın Olmadıktan sonra boş dostum biz Kaynak Yayın kullanıyoruz.m3u8 ile mi çalışıyor? Eğer m3u8 ile çalışıyorsa istediğiniz tüm kanalların m3u8 urlsini size atabilirim herkes yararlansın.
Ama atmak istiyorsan at Özelden bakayımm3u8 ile mi çalışıyor? Eğer m3u8 ile çalışıyorsa istediğiniz tüm kanalların m3u8 urlsini size atabilirim herkes yararlansın.
Atmıyorum.Ama atmak istiyorsan at Özelden bakayım
Databaseniz varmış arkadaşın gerek duymadı.@ÜzgünBirey Atmıycaksan Neden Atıcam Diye yorum Yapıyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?