Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çin ekonomik olarak çok sıkıntı yaşadı bu süreçte dolayısıyla bu virüsün kendileri tarafından geliştirildiğini ve sonrası içinde panzehir çıkartıp bunun üzerinden kazanç sağlayacaklarını hiç sanmıyorum. Abd tarafından geliştirilen biyolojik bir silah desek bu düşüncede kendini yok ediyor hemen çünkü Abd için Çin ucuz insan gücü demek bir yığın fabrika orada bu Abd içinde bir sıkıntı yaratmaz mı bu şekilde bakar isek olaya ben deniz ürünleri, deniz canlılarıyla beraber geldiğini düşünüyorum bu virüsün bu bana daha mantıklı geliyor açıkçası biyolojik silah olayı gibi teorilerden eğer aşı bulunduysa iyi açıkçası Çinin ekonomik olarak zarar görmesi dolaylı olarak bizede vuruyor.
aşısının bulunması öyle kolay değil en az 3 -5 sene sürer örnek aids yılların virüsü ama aşısı hala yok ama yazın bu virüs kendini bitirir az da olsa kalır zaten öldürme oranı yüzde 3 lerde yetikinler de ve akciğer hastalığı olanlar da daha da tehlikeli olabiliyor ama korkulacak hiçbir şey yok