Corona Virüsü Aşısı Bulundu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
me too i found thet the vaccine was found but they still working on it to developp

Sonum belki en başımdır
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Bu virüsün çok abartıldığını düşünüyorum, çin dışındaki ülkelerde büyük etki yapmaz öyle korkutucu bir faktör olup gelip geçer unutulur.

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Çin ekonomik olarak çok sıkıntı yaşadı bu süreçte dolayısıyla bu virüsün kendileri tarafından geliştirildiğini ve sonrası içinde panzehir çıkartıp bunun üzerinden kazanç sağlayacaklarını hiç sanmıyorum. Abd tarafından geliştirilen biyolojik bir silah desek bu düşüncede kendini yok ediyor hemen çünkü Abd için Çin ucuz insan gücü demek bir yığın fabrika orada bu Abd içinde bir sıkıntı yaratmaz mı bu şekilde bakar isek olaya ben deniz ürünleri, deniz canlılarıyla beraber geldiğini düşünüyorum bu virüsün bu bana daha mantıklı geliyor açıkçası biyolojik silah olayı gibi teorilerden eğer aşı bulunduysa iyi açıkçası Çinin ekonomik olarak zarar görmesi dolaylı olarak bizede vuruyor.

Cruzian
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
az kaldı kardeşlerim türkler dünyaya 2 kez hükmedicek parada onların olsun malda hiç olmayacakları için gururlu durun :gelisirabii::lazerdoge:

Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
zannetmiyorum bu haber insanların daha fazla panik yapmaması için yapılmış bence

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
bence aşı var ama bilerek ortama sunulmuyor bu vürüsün ne denli etkili oldunu anlamak istiyorlar bence

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
aşısının bulunması öyle kolay değil en az 3 -5 sene sürer örnek aids yılların virüsü ama aşısı hala yok ama yazın bu virüs kendini bitirir az da olsa kalır zaten öldürme oranı yüzde 3 lerde yetikinler de ve akciğer hastalığı olanlar da daha da tehlikeli olabiliyor ama korkulacak hiçbir şey yok

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
En son mutasyona uğruyor diye bir haber görmüştüm benim anlamadığım şey bu virüs soğuk yerlerde de yaşayabiliyor.

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Bulunduğunu düşünmüyorum sadece insanların gazını almak için paylaşılan bir haber olduğu kanaatindeyim.

Web Sitesi İçerik Editörü
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Şuanlık aşı var diyorlar test aşamasında olduğunu belirttiler en son durum nedir bilgim yok açıkcası lakin kritik bir süreçteyiz

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
virüs çok ayıp ettin ne kötülüğümüzü gördün de türkiyeye gelmiyon yemeğine tuz mu kattık evinimi taşladık haa

Ne mutlu türküm
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Turkiyemizi lekeliycekler pislik herifler

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Aynen knka corana virüsün ilacı bulundu ama test aşamasında diye duydum bende

senin mindset allaha emanet
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
aşı için toplantı yapacaklarını duydum dünya sağlık örgütünün ne kadar güvenilir bilemem

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Benim düşüncem çindeki insanların gerginliğini birazda olsa azaltmak için böyle bir ifadede bulundukları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...