Hocam böyle bir öneriyi kimse kabul etmez. İsyan çıkartırlar. Virüsün zaten sürekli mutasyon geçirdiği söyleniyor. Yarın öbür gün bakacaksın, sudan bile bulaşabilir hale gelecek virüs. Ne olacağı hiç belli değil siviller şu an seve seve evinde oturuyor.
coron virüs akcıgere gecmeden once 4 gun bogaza takılıyor kuru oksurmeye başlıyorsun bogazın agrıyor bol su iç sıcak su ,tuz ve sırkeyle gargara yap boylece vurusu atabılırsın vucuttan akcıgere gecmeden yay bunu hayat kurtar .
i just wanna tell that no need to be panic no need to wear the mask unncecncary in home just be sure if someone is coughing stay at least 1 m away from him and be happy together we can face this massacre
benim düşüncem ölüm seni buldusa hiç biyere kaçamasın eskiden corona filan"mı vardı eskide yumarta filan yemeyin diyorlardı ben ginede yiyordum ginede önlemeni anlaman gerekiyor ginede
çok haklısın mahallemdeki çocuklar hala top koşturuyor tamam gençler oyun oynamak isterler ama aileleri durumun farkında olup salmamaları lazım birine birşey olsa kahroluruz ülkecek