Corona'yı Yenen hastalar (Onemli)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anç istifa
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Merhabalar neredeyse 2 aydır evdeyım annem calısıyor işe gidip geliyor dün oksurugu vardı şuanda bendede var ve biraz ateşim var evde kalıp hastalıgı yenen insanlar bakabilir mi ? ve karın ağrısıda var kendımı odaya kapadım 14 gün dışarı cıkmıcam

Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
gerekli olmadıkça çıkmamak lazım yani 14 gün sonra dan diye inmeyin. umarım hasta değilsinizdir. kendinizi izole ettiğiniz için şimdiden teşekkür ederiz. iyi günler

anç istifa
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
teşekkür ederim ailemi korumak amacıyla asla dışarıya adımımı atmıyorum yemeklerı internet ortamında söylüyorum umarım hasta değilimdir iyi günler dilerim

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Merhabalar neredeyse 2 aydır evdeyım annem calısıyor işe gidip geliyor dün oksurugu vardı şuanda bendede var ve biraz ateşim var evde kalıp hastalıgı yenen insanlar bakabilir mi ? ve karın ağrısıda var kendımı odaya kapadım 14 gün dışarı cıkmıcam
bol bol su iç düzenli uyu sağlıklı beslen eğer astım felan vars en yakın sağlık kuruluşuna git

Not alike
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Maybe it's just in your head, it's psychic otherwise you should go consult it would be better in any case avoid the max contacts

anç istifa
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
bol bol su iç düzenli uyu sağlıklı beslen eğer astım felan vars en yakın sağlık kuruluşuna git

uyku duzenım berbart 4 de yatıp 16:00 gibi kalkıyorum sigara içtiğimden dolayı ciğerler sıkıntılı biraz onerın ıcın tesekkur ederm
Post automatically merged:

Maybe it's just in your head, it's psychic otherwise you should go consult it would be better in any case avoid the max contacts

im trying ty bro

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
sıvı tüketimini artır hocam geçmiş olsun

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
solunu problemi çektiklerini duydum işleştikten sonra ama normal hayata %60 dönüolarmış

L4G

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Bi doktora görünsen iyi olur

Kim ne oluyorsa Allah mübarek etsin
Süper Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
14gün çıkmaman iyi olur devam ederse ambulansı ara ne olur ne olmaz erken teşhis önemli

Süper Üye
6 HİZMET YILI
evde kalarak hasta olduğunu nereden anladın dostum git bi test yapsınlar ölür kalırsın bak

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Hocam ateşin yüksek ise ve kusma varsa geçmiş olsun. ama sağlam bir kaynak şunu söylüyor hemen hemen her insan koronaya yakalanıp atlatmış vaka durumu ciddi olanlar hariç, sosyal mesafeler - sokağa çıkma yasakları bu virüslerin birbirine geçip dahada güçlenmemesi içinmiş

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kardeşim doktora gitmeden test yapmadan emin olamayı her öksüüp tıksıran korona olmaz kendini boş yere hapsetme bi doktora görün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...