- Yasaklandı
-
BozkurtTeam' Alıntı:Helal kardeşim 4 gündür böyle bişey aklmıdaydı
loader dll yimü indirip inject etcek ?
yoksa exe indirip exe mi açacak öyle olursa fix yemesi basit olur
knk bende şöyle biş yapcaktım indirdiği dll yi
temp klasöründe random klasör ve random dll olarak inject etcekti bi sonraki injectinde
C>log.txt e dll nin adını vercektim tempte varsa ordan inject etcekti yoksa internetten indircekti
Host kasmasın diye yani
sonra cracklenince üzülüyorsunuzKingMasTersS' Alıntı:BozkurtTeam' Alıntı:Helal kardeşim 4 gündür böyle bişey aklmıdaydı
temp klasöründe random klasör ve random dll olarak inject etcekti bi sonraki injectinde
C>log.txt e dll nin adını vercektim tempte varsa ordan inject etcekti yoksa internetten indircekti
Host kasmasın diye yani
Senin O Dediğin Mantıgı Bende Var Resourceden dll importluyorum tempe atıyor ordan injectliyor herhangi bi dll hatası vs sorun olmuyor
GQQGLEE' Alıntı:BozkurtTeam' Alıntı:Helal kardeşim 4 gündür böyle bişey aklmıdaydı
Host kasmasın diye yani
istediğin kodları atayimmi özelden
sonra cracklenince üzülüyorsunuz
Kim Üzülmüş Krdş Hem Cracklenirse Cracklensin Önemli Olan Senin Yapdıgındır o Yapıyo Crackleyince Eline Geçiyo Haa Tabi Kodlamasını Vs Bilmiyosa O Onun Nooblugudur Onu Bilemeyiz
hani tempe atıp oradan injectliyor ya onunda kötü yanı varKingMasTersS' Alıntı:GQQGLEE' Alıntı:istediğin kodları atayimmi özelden
sonra cracklenince üzülüyorsunuz
Kim Üzülmüş Krdş Hem Cracklenirse Cracklensin Önemli Olan Senin Yapdıgındır o Yapıyo Crackleyince Eline Geçiyo Haa Tabi Kodlamasını Vs Bilmiyosa O Onun Nooblugudur Onu Bilemeyiz
GQQGLEE' Alıntı:hani tempe atıp oradan injectliyor ya onunda kötü yanı var
temp çöp dosyalarla doluyor
native injecti tavsiye ederim
Biliyorumda Native İnject Bende Yoq :]
KingMasTersS' Alıntı:GQQGLEE' Alıntı:hani tempe atıp oradan injectliyor ya onunda kötü yanı var
temp çöp dosyalarla doluyor
native injecti tavsiye ederim
Biliyorumda Native İnject Bende Yoq :]
GQQGLEE' Alıntı:özelden atayim D:
Bekliyorum PM Plsd :] [Atarsan Çoh Makbule Geçer ]
kingwar732' Alıntı:Log'u Çözme Diye Bişey Yok. Log Veriyorsa Kendi PC'sinde Virüs Fln Vardır veya Fix Yemiştir Hile. Benim Hile Log Vermediği Halde ve Yeni Yaptığım, Fix Olmadığı Halde Tag Koymuyorsun Kardeşim. Ve Bana Anlatır mısınız Nasıl Çözdün Logu?
prostarwt' Alıntı:ellerine sağlık link nerde
burakbcl' Alıntı:Sağol bu arada nader11ndeu nerede falan diye konu açan II yla başlayan nick'e bakarmısın hep rep kasıyor hemde boş konu açıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?