Counter Strike 1.6 Konan Capsclock Wallhack Hile 22.5.2016 Sesli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zulme karşı mukavemet!
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
[font=Consolas, 'Lucida Console', monospace]Counter Strike 1.6 Konan Capsclock Wallhack Hile 22.5.2016 Sesli[/FONT]
[font=Consolas, 'Lucida Console', monospace]Videoyu İzleyerek anlayabilirsiniz.[/FONT]
[font=Consolas, 'Lucida Console', monospace]http://memoryhackers.org/images/smilies/video.png[/FONT]
[font=Consolas, 'Lucida Console', monospace]
[/FONT]

[font=Consolas, 'Lucida Console', monospace]http://memoryhackers.org/images/smilies/not.png[/FONT]
[font=Consolas, 'Lucida Console', monospace][font=Consolas, 'Lucida Console', monospace]Hile Sadece OpenGL Ve D3D Render Modunda çalışmaktadır  [/FONT][/FONT]
[font=Consolas, 'Lucida Console', monospace][font=Consolas, 'Lucida Console', monospace]http://memoryhackers.org/images/smilies/indir.png[/FONT][/FONT]
[font=Consolas, 'Lucida Console', monospace][font=Consolas, 'Lucida Console', monospace]
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
[/FONT]
[/FONT]

[font=Consolas, 'Lucida Console', monospace][font=Consolas, 'Lucida Console', monospace]
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
[/FONT]
[/FONT]

Üye
10 HİZMET YILI
Trojan bulundu fare imleci kayboldu benim virüslü konu kilit yöneticiler! Kullanıcı hakkında şikayette bulunuyorum site üzerinden uzaklaştırılmsını arz ediyorum.

Üye
10 HİZMET YILI
puckerman90' Alıntı:
Trojan bulundu fare imleci kayboldu benim virüslü konu kilit yöneticiler! Kullanıcı hakkında şikayette bulunuyorum site üzerinden uzaklaştırılmsını arz ediyorum.

Benim Bilgisiyarımda Hiçbir Sorun Olmadı Videoda Göründüğü Gibi Sende Gidip Her Uygulamaya Trojan Virüsü Çıkartan Bir Antivirus Programı Yüklemişsin Onu Kapat Ve Fare İmlecin Kaybolduysa O Bu Hack'ten Değildir (Hack Onlarca Kişi Tarafından Denenmiştir Buda İspat Olsun Skype : nukleerbaslikliumut :mad: :mad: :mad:

TV`KONAN' Alıntı:
puckerman90' Alıntı:

Benim Bilgisiyarımda Hiçbir Sorun Olmadı Videoda Göründüğü Gibi Sende Gidip Her Uygulamaya Trojan Virüsü Çıkartan Bir Antivirus Programı Yüklemişsin Onu Kapat Ve Fare İmlecin Kaybolduysa O Bu Hack'ten Değildir (Hack Onlarca Kişi Tarafından Denenmiştir Buda İspat Olsun Skype : nukleerbaslikliumut :mad: :mad: :mad:   BU ARADA HACK BENİM TARAFIMDAN EDİTLENMİŞTİR SIFIR SIKINTI )

Üye
10 HİZMET YILI
TV`KONAN' Alıntı:
puckerman90' Alıntı:

Benim Bilgisiyarımda Hiçbir Sorun Olmadı Videoda Göründüğü Gibi Sende Gidip Her Uygulamaya Trojan Virüsü Çıkartan Bir Antivirus Programı Yüklemişsin Onu Kapat Ve Fare İmlecin Kaybolduysa O Bu Hack'ten Değildir (Hack Onlarca Kişi Tarafından Denenmiştir Buda İspat Olsun Skype : nukleerbaslikliumut :mad: :mad: :mad:

TV`KONAN' Alıntı:
puckerman90' Alıntı:

Benim Bilgisiyarımda Hiçbir Sorun Olmadı Videoda Göründüğü Gibi Sende Gidip Her Uygulamaya Trojan Virüsü Çıkartan Bir Antivirus Programı Yüklemişsin Onu Kapat Ve Fare İmlecin Kaybolduysa O Bu Hack'ten Değildir (Hack Onlarca Kişi Tarafından Denenmiştir Buda İspat Olsun Skype : nukleerbaslikliumut :mad: :mad: :mad:   BU ARADA HACK BENİM TARAFIMDAN EDİTLENMİŞTİR SIFIR SIKINTI )

Virüstotal de mi? yalan söyleyecek abisi, gir tarat dosyanı at buraya görelim kaç tane trojan agent cıkıyor :)) sahtekarlar sizi primciler.

Üye
10 HİZMET YILI
puckerman90' Alıntı:
TV`KONAN' Alıntı:
puckerman90' Alıntı:

TV`KONAN' Alıntı:
puckerman90' Alıntı:

Virüstotal de mi? yalan söyleyecek abisi, gir tarat dosyanı at buraya görelim kaç tane trojan agent cıkıyor :)) sahtekarlar sizi primciler.

Vallaha Sen Bilirsin karş Bu Hack'i Yüzlerce Kişi Kullandı Ve Birşey Olmadı Ne Düşünüyosan Düşün Hadi Hayırlı Günler . . . . :dodgy:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...