Counter-Strike 2 hileler çalışmamaya başladı

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Sorunsuz bir şekilde oynuyordum. Ertesi gün aimbot, recoil, trigger bot gibi şeyler çalışmamaya başladı. Ertesi gün wall hack, ESP hepsi gitti. Hiçbir hileyi açamıyorum. Yardım edin.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
csye guncelleme geldi dun ondan dolayı calısmıyordur.

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Güncellemeden sonra nerdeyse çoğu hileleri fixlediler sanırım

Red Dead Redemption 2 Sevdalısı
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
H1lenin güncellenmesini bekleyin. Bilin ki eğer bir h1le her zamanki kullanımınıza göre bir anda çalışmamaya başlamış, yanıt vermiyor ise o h1le detected olmuştur. O yüzden çalışması için zorlamak tehlikeli. En iyi çözüm h1lenin güncellenmesini, eğer teknik bir sıkıntı ise h1le paylaşımcısı veya üreticisinden cevap beklemektir.

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Aynı durum bende de mevcut, auto update hileler bile çalışmamaya başladı. Yakın zamanda güncellenir umarım.

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
valla saçma gelebilir ama bende AHK spray macrosu vardı tüm silahlarınki bozuk gidiyordu geçen gün bir girip denediğimde

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
cs 2 güncelleme geldi ondan dolayı hileler güncellenir zaten yakında

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
H1lenin güncellenmesini bekleyin. Bilin ki eğer bir h1le her zamanki kullanımınıza göre bir anda çalışmamaya başlamış, yanıt vermiyor ise o h1le detected olmuştur. O yüzden çalışması için zorlamak tehlikeli. En iyi çözüm h1lenin güncellenmesini, eğer teknik bir sıkıntı ise h1le paylaşımcısı veya üreticisinden cevap beklemektir.
bugun mesela int cafeye gıttım arklarla beraber int cafede çalıştı aynı hıle çatur çutur oynadım benım pcmde çalışmıyor