Counter-Strike 2 Midnight hilesi banlatır mı?

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
evet her zaman yasaklanma riski vardır hile yapmak için her zaman alt hesapları kullanın

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
bütün hileler ban yer ama sana kalmis bir sey legit & rage oynamana bagli
legit oynarsan bir sey olmaz

Live to die 💎axii
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Öncelikle ban yedirmeyen hile diye bir şey yok her hile ban yedirir sadece yedirmesi biraz uzun sürer o kadar şöyle diyeyim sana valoda 1 ay boyunca hileli oynadım sadece ESP ve 1 ay sonra ban yedim Pubg steam için hile kullandım 3 saat içinde ban yedim kısacası ban yemem diye bir şey yok kullanacaksan da çok dikkatli ve önem vererek kullanman gerek

Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
şuan cs2 de ban yok bildiğim kadarıyla mevlana açıp seçkinde oynuyorum 5 aydır midnihtla sorun çıkmadı
Memoryde ban atma olayı yok kolay kolay aimbot atarsanız hile olduğunuz anlaşılır sadece aim acmazsa ban yemez

dediğin yanlış dostum external hile kullandım sonuna kadar rage oynadım bırak banı red tf bile olmadım undedected ve ilgileneni olan bir hileyse mevlana da açsan ban yemezsin midnight bi dönem dedected olmuştu sanırsam ondan bu soruyu sordum yoksa legit/rage oynamakla ban yenmiyor maalesef csgo dönemi 400 tane rapor alsan da en fazla oyunbozanlık banı yiyordun red tf değil :D
Ban atmaz

Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
legit oyna kolay kolay ban yemezsin benim hesabım banlandı ama haberin olsun sıkıntılı olabiliyor bazen

Üye
çok arttırırsan legit dışı oynarsan 1 yada 2 gün içinde atıyolar bazen anında

legit kullanırsan yedirmez

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Sosyal
sorduğunuz soru çok saçma rage oynarsanız piyasadaki en iyi yazılımı kullansanız da ban yersiniz