- Konuyu başlatan
- Yasaklandı
-
her şeyi doğru yaptığından eminmisin çalışmadıysa 24.0.1 obs sürümünü deneiyi akşamlar dostum dediklerini yaptım ama hileyi çalıştıramadım yardım edebilir misin acaba?
Dostum ben de cidden eksiksiz yaptım 2. deneyişim sırf startı kaldırdığın için tekrar 2.defa indirdim yine birşey olmuyor yapıyorum birşey olmuyor ne aim ne espher şeyi doğru yaptığından eminmisin çalışmadıysa 24.0.1 obs sürümünü dene
aynı o sürümü gezginlerden indirdim zatenDostum ben de cidden eksiksiz yaptım 2. deneyişim sırf startı kaldırdığın için tekrar 2.defa indirdim yine birşey olmuyor yapıyorum birşey olmuyor ne aim ne esp
discord ekle beni yardımcı olayımDostum ben de cidden eksiksiz yaptım 2. deneyişim sırf startı kaldırdığın için tekrar 2.defa indirdim yine birşey olmuyor yapıyorum birşey olmuyor ne aim ne esp
Post automatically merged:
aynı o sürümü gezginlerden indirdim zaten
ne demek kardeşimadamsın senn
calişmiyor
o sürümle de denedim yine olmadıher şeyi doğru yaptığından eminmisin çalışmadıysa 24.0.1 obs sürümünü dene
%0 vac ban olasığı yok diyorsun ama overwatch yiyorlar genelde ondan sonrada ban yiyoruz
HEM TUŞLU ,hem tuşsuz hali var normal çalışıyor tuşu ayarla bir kez basEsp vb çalışmıyor bunun bi tuş'umu var söglermisiniz ?
discordbimemki kanka nasıl yaptın ya bi söglermisin
Açıklama için çok teşekkür ederimlegit oynayarak 7 - 8 maç attım ban yedirmiyor
konu like 10 geçerse paylaşabilirimVaay gelmiş hilemiz eline sağlık. Övgü botu da eklenebilir mi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?