Dosyaları görmeden bir şey diyemem fakat büyük ihtimalle build etmen gerekiyor "How to build Visual Studio C++" v.s yazarsa nasıl yapıldığını görebilirsin. Koruma kısmı için aynı şekilde Googleda yapacağın 1-2 basit arama ile nasıl yapldığını ve mantığını anlayabilirsin.hocam bişey sorcam benim elimde gayet güzel source kodu var cs go hilesi ben bunu nasıl çalıştırcam koruma lazımmı ? yardım edermisin
Takıldığın bir konu var ise yardımcı olmak isterim bu mesaja cevap vermen yeterli.biraz daha detaylı anlatım olsa güzel olurdu
teşekkür ederim beni aşar şuan o işler belki sonra hallederim teşekkürler bilgi içinDosyaları görmeden bir şey diyemem fakat büyük ihtimalle build etmen gerekiyor "How to build Visual Studio C++" v.s yazarsa nasıl yapıldığını görebilirsin. Koruma kısmı için aynı şekilde Googleda yapacağın 1-2 basit arama ile nasıl yapldığını ve mantığını anlayabilirsin.
Post automatically merged:
Takıldığın bir konu var ise yardımcı olmak isterim bu mesaja cevap vermen yeterli.
Şu anda undetected fakat public bir hile olduğu için her an detected olabilir, kaynak kodu ile biraz oynayarak vac yememe ihtimalini %99'a kadar çıkarabilirsiniz.VAC yeme durumu nedir acaba
Evet ekran görüntüsünde görebileceğin üzere hile çalışıyor, sorun yaşıyorsan Python 3.8 64bit ile deneme yapıp geri dönüş sağlarsan yardımcı olmak isterim.Çalışıyor mu?
Can you describe what is your python version and send screenshot ?Why my esp isnt working
Hayır sByte gibi bir şey değil.emeğine sağlık
Post automatically merged:
sbyte gibi değil bu sanırım ?
Currently undetected.someone checked quickly arrives vac-ban ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?