Machine For a Reason
Seçkin Üye
Maç başladıktan sonra hileyi açarsan düzelir kısaca anlatmak gerekirse takım seçtikten sonra açmalısın.şu sunucuya bağlanırken açın olayını tam anlamadım. hileyi injectliyorum hiçbir sorun yok fakat takım seçmeye çalıştığımda takım seçemiyorum oyun başlarken. diğerlerini izlediğimde hilenin çalıştığını görebiliyorum fakat kendim takım seçemiyorum. bir çözümü olan var mı ?
peki her maça girişimde tekrar mı açmam gerekiyor tam olarak kullanımı nasılMaç başladıktan sonra hileyi açarsan düzelir kısaca anlatmak gerekirse takım seçtikten sonra açmalısın.
Evet maç sonu kapatıp yeni oyuna başladıktan sonra tekrar açın. Güvenlik açısından kapatıp açmak herhangi bir probleme yok açmayacaktır.peki her maça girişimde tekrar mı açmam gerekiyor tam olarak kullanımı nasıl
tamamdır o şekilde kullanıyorum şuan fakat aimhelper tam olarak nasıl çalışıyor anlamadım sanırım awp ile kullanmak falan o kadar mantıklı değilEvet maç sonu kapatıp yeni oyuna başladıktan sonra tekrar açın. Güvenlik açısından kapatıp açmak herhangi bir probleme yok açmayacaktır.
Spray atan silahlarda adamı takip ediyor. Sprayi sen atıyorsun. Kontrol etmesi daha kolay oluyor. Otomatik çalışıyor. AWP, SSG gibi silahlarda işe yaramaz.tamamdır o şekilde kullanıyorum şuan fakat aimhelper tam olarak nasıl çalışıyor anlamadım sanırım awp ile kullanmak falan o kadar mantıklı değil
Düzgün kullanımda çok çok aşırı az. Uygulama detect yemiyor ama sadece overwatchdan yersin yani.ban riski nedir
Reis space basılı tutma, eğer öyle alıştıysan bir şey diyemeyeceğim ben de başta basılı tutuyordum ama hileyi kullanırken alıştım.hocam legıt hıleye bunny hop koymak ne kadar dogru bılmıyorum ama bence koyulmasa daha ıyı ? bunny yı kaldıramıyormuyuz
Space basılı tutmak değil de kanka bir yere zıpladığında sanki belli oluyor gibi bence de bunny olmasa daha güzel olurmuşReis space basılı tutma, eğer öyle alıştıysan bir şey diyemeyeceğim ben de başta basılı tutuyordum ama hileyi kullanırken alıştım.
Şubatın 20sinden beri yani hile çıktıktan 2 hafta sonra oluyor o zamandan beri kullanıyorum bir sıkıntı yok. Ne olur ne olmaz diye VAC Bypass ile kullanıyorum.ban yiyen oldumu aga
ive never got banned using this cheat it might be because of your detected vac bypass or might be because of your another cheati've been banned
yep just go into a match and start the cheatIs it enough to run the program when you open the game?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?