Çok merak ettiğim birşey var hacı. Neden kendi takım arkadaşlarımızıda görüyoruz yani sadece düşman takımı görmemiz daha iyi olmaz mı ? Çünkü bu olay efsane FPS düşürüyor
Çok merak ettiğim birşey var hacı. Neden kendi takım arkadaşlarımızıda görüyoruz yani sadece düşman takımı görmemiz daha iyi olmaz mı ? Çünkü bu olay efsane FPS düşürüyor
legit olması açısından,info muhabbeti gibi düşün kendi arkadaşını da görüyorsun ki bu adamı gördü bana info verdi gibi anlatabildim mi ow düştüğün zaman bir ihtimal kurtulma şansı da veriyor
legit olması açısından,info muhabbeti gibi düşün kendi arkadaşını da görüyorsun ki bu adamı gördü bana info verdi gibi anlatabildim mi ow düştüğün zaman bir ihtimal kurtulma şansı da veriyor
Şöyle bırakayım suraya Hoş artık bunada gerek kalmadı askerden geldiğimde yenı pc alıp oyunu yukledıgımde kendı takım arkadaslarımı her turlu gorebılıyordum zaten koda gerek kalmadan duvardan ws. ama yinede doğru bir düşünce olmus cunku hileyi kullanan kişi dusmana odaklanınca kendı takım arkadasının golgelı yazısına duvardan pek dikkat edeceğini sanmıyorum çünkü bende zamanında cok kullandım hile sonradan yavaş yavaş radar ve takım arkadaslarını takıp etmeyı ogrendım(hileyi kullanırken) yanı senın dediğini yapıyordum o zamanlar sbyte güncellensin diye saatlerce pc basında pineklerdim