Tema yenıden berbat bir hal almıs fare imleci gorunmuyor muhtemelen wh vs. de calısmıyordur şimdi tek tek ayarları yapmaya calısım aim ve wh bakacagım
Aşağıda yorumda yazdım herşeyi. Bir süre sonra calısmayı durduruyor zaten birde o var
Aim stabil çalışmıyor skin kullanmıyorum ama denemek istedim o da bazıları oluyor bazıları olmuyor wh çalışıyor (kendi aiminizi fareyi yani adamın ustune tutsanız bile bazen sapıtıyor hatta cogu zaman) Bu kadar cok ayara gerek yok bence bir sürü şey var hangi birini ayarlayacağımı şaşırdım. Tamam ayarlarız kaydederiz ama olmuyor ki fare imleci görünmüyor zaten terlıyorsun yaparken. Kısacası SS atmıstım o on numaraydu dün geceye kadar cok guzel oynamıstım ama şimdi olmuyor yani. Ayrıca bir arkadas vucuda sıkıp kafaya gitmesi demişti kimi zaman oyle hile kullanmadan da oluyor ozellıkle uzun mesafeden ama su var eskisinde zaten aim atadığın tusa basılı tuttugunda direk oraya kayıyordu. Bunda nereye sıkarsan sık yok kayma direk mermi oraya gidiyor asıl bunda daha cok bellı oluyor. Bu kalırsa mecburen sadece wh kullanacagım çünkü aimi daha yeni çözmüştüm bunda yapamaıyorum artık
@Pikachu7 Bunu 2 şekilde yapma şansın var mı ? Yani isteyen bir önceki sürümü isteyen şimdikini kullansın. Öyle bir şansımız var mı yapılabilir mi ?