vac ban: oyunu çalıştırdıktan sonra bilgisayarınızı denetleyen bir sistem reportlanmayla alaksı yoq eğer hileyi bulduysa ertesi gün ban yersiniz
overwacth: oyuncuların sizi bir hata yapmanız sonucu report atması o report incelenmesi sonucu ban yersiniz
1. secenek Ayyware yani şu basit arayüzü olan hile. 2. secenek ise arayüzü biraz daha detaylı olan vardıya bir ara geldi değiştirilmesini istemiştik sonra eski haline donmustu o da indigo işte
yeni sunumda yani anyware de bomba geri sayım sayacı yok onu nasıl ekleyebiliriz oyunun config dosyasını da bulamadım bulabilsem ekleyecem yardımcı olabilecek var mı
arkadaşlar bu profile rozet pin falan ekleme vardı ya. O yokmu hilede. İstediğimizi ekleyebilsek güzel olur.
Medal kısmını o diye düşündüm ama deagle falan geliyo saçma sapan anlayamadım. Anlatırsanız sevinirim.
arkadaşlar bu profile rozet pin falan ekleme vardı ya. O yokmu hilede. İstediğimizi ekleyebilsek güzel olur.
Medal kısmını o diye düşündüm ama deagle falan geliyo saçma sapan anlayamadım. Anlatırsanız sevinirim.