Daha önce paylaşmıştım ama aramızda yeni arkadaşlar olduğu için ve hilenin legit ve veya güvenilirliğini sorguladıklarını gördüğüm için tekrar paylaşacağım.
Envanteri ve steam cuzdanını paylasmamın nedeni arkadaşın emek verip kodladığı veya yazdığı her neyse ben pek anlamam
hile''Hack''in becerilebildiğinde ve insan gibi kullanıldığında '' Hilenin bile bir kullanım şekli vardır'' ve gerektiğinde ölmeyi bildiğinizde zararsız oldugunun kanıtıdır bu arkadaslar. Envanteri ve veya oynama saati benimkinden kat kat yukarıda olanlarda olabılır ama muhtemelen her dakikasını hile ile oynayan tek kişi benimdir.
Ama şunuda eklemek istiyorum hile kullananların hepsi bir gün elbet ban yiyecektır
CS GO aleminde haksız yere ban yiyen arkadaslarımızda dolu bunu kendi gözümle görene kadar inanmamıştım ama varmış oyle birşey
Envanter 1-35 TL arasıdır. AK 47- M4A1- AWP - Desert Eagle fiyatlarını bilenler az buz bir para olmadığını bilirler. Envanter yaklasık 200 TL hesapta ise 50 TL vardır 250 TL az para değil. Sadece görüntü için yeterli bir para bence...
FORUM KURALLARINA AYKIRI BİRŞEY VAR İSE YORUMUN KALDIRILMASINI İSTİYORUM.