Smurf hesap açıp Rank 2 kasmak için basit eğlence maplarında ' Rage ' ( yani hileyi belli ederek oynadım ) . Ardından 1 Rank maçı girip 1 gün bekledim . Ertesi gün owerwatchdan ban yedim. Yani Raporlar kayit olup oweerwatcha düşmeni sağlıyor Rank maçına girdiğinde.
Smurf hesap açıp Rank 2 kasmak için basit eğlence maplarında ' Rage ' ( yani hileyi belli ederek oynadım ) . Ardından 1 Rank maçı girip 1 gün bekledim . Ertesi gün owerwatchdan ban yedim. Yani Raporlar kayit olup oweerwatcha düşmeni sağlıyor Rank maçına girdiğinde.
Ya bişey takıldı aklıma ben yoldaşta yanlışlıkla aimi fazla kaçırmışım 2 hs attım belli oldu 2 kişi raporladı overwatch a çıkarmıyım sizce çıkarsam kesin ban yerim ve bu olay dün yaşandı ne zaman ban yerim ona göre devam edicem hileye (NOT:Beyler aim ayarlarını 7-3 arası yapın yoksa GG çok belli oluyor ve ben belli ederim diye wh kullanmıyorum sadece adamları daha iyi göre bilmek için adamların renklerini değiştiriyorum)
Haftada 2 gün rage oynayın geri kalan günler legit oynayın ben öyle yapıyorum. Hileyi açmadan önce silverdim şimdi LEM'im tavsiye ederim.
Overwatch yakalanmadığınız sürece ban yemezsiniz merak etmeyin. Bu Arada Pro'yu kullanıyorum.
Pro: LEGİT AYARLARI
ayarladağım tuş CAPSLOCK
Rifle-(Aim time 12) (FOV-30) body (Ben recoil kullanmıyorum size kalmış.)
Pistol (aim time 7) (FOV 28) HEAD (Ben recoil kullanmıyorum size kalmış.)
Sniper (aim time 10) ( FOV 30) body (Ben recoil kullanmıyorum size kalmış.)
BU ARADA İNDİGONUN LEGİT AYARLARINI VEREBİLİRMİSİNİZ.