Hile güzel diğer bedava hileler gibi cs:go anlamıyor eğer dikkatli kullanırsanız ban yemezsiniz.Bir şey daha ekliyecem hileye skin hileside gelsin lütfen
bugün tam 1 ay oldu hileyi kullanalı nova 3 den globale çıktım artık pek amacım kalmadı eğimi en düşük ayarda kullanıyorum belli olmuyor ama sağlam kill alıyorum. wh yi de çaktırmamaya çalışıyorum. duvardan izlemiyorum ses kasmadan prefire çıkmıyorum. gayet de 1 ay da novadan globale çıktım ve bu sürüçte karşı takımlardan tam 54 kişi banlattım. hepsinin profilini kaydettim. elinize sağlık, harika hile yapmışsınız.
Merhabalar programı Pc ye yukledım wınrar dan acıyorum fakat program acılmıyor....Antivirus ve Wındows Defenderı kapattım fakat tekrar denedım acılmamaktadır çözümü nedir acaba @Pikachu7
bugün tam 1 ay oldu hileyi kullanalı nova 3 den globale çıktım artık pek amacım kalmadı eğimi en düşük ayarda kullanıyorum belli olmuyor ama sağlam kill alıyorum. wh yi de çaktırmamaya çalışıyorum. duvardan izlemiyorum ses kasmadan prefire çıkmıyorum. gayet de 1 ay da novadan globale çıktım ve bu sürüçte karşı takımlardan tam 54 kişi banlattım. hepsinin profilini kaydettim. elinize sağlık, harika hile yapmışsınız.
guys i wana know how overwatch work
when u get report how many hour must to past that reports we got remove
for example we get 5 report now we must wait how many hour to that 5 reports remove?