Kardeşim yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkür ederim lakin dediklerin saten bende yapılı ve birçok kez tekrarladım. Sorunu halletim ama orda hala kalıyor. Ama sistem 1 den değilde sistem 2 den hallediyorum. Gene de çok teşekkür ederim
Botlarla denediğinde bota hafif yaklaştır fareyi sonra serbest bırak eğer otomatik olarak belirlediğin yere gidiyorsa çalışıyordur. Yavaş olması gerek,eğer sana yeterli gelmiyorsa maintime biraz daha arttır ama tavsiye etmem.
reis bak butun ayarları sonuna kadar acıyorum hıc ıcraat yok
botlara karsı denıyorum olmuyor zaten uzun zamandır kullanıyorum ben bılıyorum nasıl kullanıldıgını ama sorun ne alnamadım hıc tepkı vermıyor hıle
HİLE GİBİ HİLE 6.HAFTAYA HAYIRLISIYLA GİRMİŞ BULUNMAKTAYIM. NOVALARDA SÜRÜNEN BİR KOLSUZKEN ARTIK HER MAÇ 25-35 ARASI VURAN BİR GLOBALİM AİMİ EN DÜŞÜŞTE TUTUP WH Yİ DE BELLİ ETMEDEN OYNUYORUM VE BAN YEMİYORUM. SİZE DE TAVSİYEM AYARLARI HEP 1 DE TUTUN. TİME VE FOV AYARLARI SADECE TARAMALILARDA FOV 2 YAPIN. NEREDEYSE HİÇ BELLİ OLMUYOR DİYEBİLİRİM. SO EZZ WİNLERİNİZ HAYIRLI OLSUN
Hile içinde skin changer bulunuyor mu ? Yorumlarda bir arkadaş sadece wallhack felan var demiş. Bide gerekli programlar bende bulunmuyor. Hangi sorunlarla karşılaşırım?
Hile içinde skin changer bulunuyor mu ? Yorumlarda bir arkadaş sadece wallhack felan var demiş. Bide gerekli programlar bende bulunmuyor. Hangi sorunlarla karşılaşırım?
Valla hocam nova 3 ten globala hesap kastım yediğim reportun haddi hesabı yok ama daha hiç bişey yok ortada kullanmasını bilince pek problem olmuyo anticheate hile yakalanmadığı sürece ama faceit geçmiyor işte injectlenmiyor