@Pikachu7 Raund sonlarında oyun bittiği zaman ekran hareket etmemesi gerekirken, hile açık olduğu zaman mouse ile hareket ediyor onu çözebilme şansın var mı?
Recoil meselesine değinecek olursak resme göre Caps tusuna basılı kalıp rakibe ateş etmeniz gerekmektedir.Ayrıca,save tusuna bastıgınız zaman oyundan çık gir yapıp hile menüsünü aktif ettiğiniz zaman ise Misc bölümüne gelin ve Load tıklayın daha önce uyguladığınız ayarlar aktif hale gelicektir.
Recoil meselesine değinecek olursak resme göre Caps tusuna basılı kalıp rakibe ateş etmeniz gerekmektedir.Ayrıca,save tusuna bastıgınız zaman oyundan çık gir yapıp hile menüsünü aktif ettiğiniz zaman ise Misc bölümüne gelin ve Load tıklayın daha önce uyguladığınız ayarlar aktif hale gelicektir.
Kardeşim caps yazıyo ya istersen ona sol tıkla bidaha sol tıkla sonra ekranda başka yere sol tıkla öyle dene ayrıca adama karşı sprey yapıcaktır yani ben öyle biliyorum
hakikatten elinize sağlık çoğu paralı hileden kaliteli bir hile ve doğru kullanımda çok iyi sonuçlar veriyor .şuana kadar silverden çıkamamış bir kolsuz olarak bile belli etmeden nova 4 oldum çok teşekkürler