abi bi açıkla ala bilirmiyim sistem direkmi ban atıyo yoksa ow düşüpmü atıyolar ona göre açıkcam 648 saati çöpe atmak istemiyorum
önceden hiç yaklanmadım o kadar proyum D: asd
fghkj
Hile Suan Da Ban mı Attırıyor Vac Veya OW Bunun Bi Bilgisini Alsak. Sabah OW dan ban yedim. Yeni Hesap aldım hileyi kullansam gene ban atıcak mı atmıycak mı. Direk Ban atıyorsa hiç açmıycam yenı hesapta
Hile Suan Da Ban mı Attırıyor Vac Veya OW Bunun Bi Bilgisini Alsak. Sabah OW dan ban yedim. Yeni Hesap aldım hileyi kullansam gene ban atıcak mı atmıycak mı. Direk Ban atıyorsa hiç açmıycam yenı hesapta
aynen sabah bende yedim ow den wallhack acmayın sakın kesin belli ediyorsunuz aim main taim kesinlikle 1 olsun hatta aimleri felan acmanızada gerek yok bence sadece chams glow yeterlı olucaktır size ek katkısı olucaktır
ben de 2 ay kullanıp ban yedim. bu aralar çok kişi ban yedi ama hepsi oyun yasaklaması vac değil. o yüzden hileye bok atmayalım lütfen. 2 ay kullanıp nova 3 den globale çıktım gayet de tadını aldım. hırsıma yenik düşüp ssg aimini hsye alıp fovu 3 yaptım ve ow ban yedim.
3-4 aydır kullanıyorum şu ban yorumlarından sonra 2 gündür girmiyorum beraber oynadığım 3 arkadaş ower banı yedi o yüzden şüphe çekmek istemiyorum mümkünse sizde birkaç gün oyuna girmeyin...
Arkadaşlar neden ow ban yiyosunuz açıklayayım siz oyundayken rekdeyken 5_6 kez report yiyince sistem otomatik olarak tarıyor ve overwatch ban yiyosunuz vac farklı bişey vac banı daha hileyi kullanmadan yersiniz ama 5-6 kez report yersiniz geçmiş olsun