An itibari ile vac ban yedim bir kere açmıştım oda yeni hesabımdı ilk maç açmıştım birdaha açmadım. üstüne 10 maç attım vac ban yedim. Vac ban sistemine yeni bir güncelleme gelmişti sanırım bu hile ona neden oldu. GGhttps://steamcommunity.com/profiles/76561198834177151/
Rekabetçi bile girmediğim halde VAC Ban yedim Overwatch dan? Rekabetçi, ölüm maçı hiç girmedim hileyi açtığımdan beri. Sadece topluluk sunucusunda oynadım ve overwatch banı yedim. Umarım açılır
ya akrdeşim OW yiyip vac yedik diye ağlamayın ow yasaklarda profilde vac olarak gözüküyor zaten fulluyorsunuz her şeyi gaza gelip yiyorsunuz ow yi sonra burda hile fix yedi bilmem ne eğer hilede vac riski olsa 2 kişi yemez hep beraber kullanan herkez yer iyi günler hile aktif
Vac ban yedim inanamıyorum hemen durdurun hileyi patır patır banlanıyoruz 50 tl lik hesap gitti vac ban yemiyorduk hani herzamanki gibi xcsgo ya loader den girdim son sürümdü zaten loaderde sorunzsuz güncellemede gelmedi oyuna girdim loader yüklenmedi ertesi günkü manzara bu
Vac şikayetlerinden dolayı loaderde hile beta teste alınıp konu kilitlenmiştir. Hile şuan ban teste alınmıştır, eğer ban atıyorsa fix kaldırılıp güncellenecektir. Sabrınız için teşekkür ederim.
Usta şimdi güncelleme geldi ya bu hileye tekrardan nasıl kullanıcağımızı anlatır mısınız ? bide hile ayarı önerebilir misiniz ? belli etmemek için şuan hile ile dmg oldum
Usta şimdi güncelleme geldi ya bu hileye tekrardan nasıl kullanıcağımızı anlatır mısınız ? bide hile ayarı önerebilir misiniz ? belli etmemek için şuan hile ile dmg oldum
Hileyi kullanmak için 2 yol öneriyorum ;
1-İlk hileyi yönetici olarak açıp ve hileyi loadlayıp oyuna girmek.
2-İlk oyunu açıp hileyi yönetici olarak çalıştırmak ve loadlamak.
Ayarlara gelince Aimtime : 1 Fov : 1 öneririm denendi belli olmuyor ve Hitbox : Chest veya stomach.
Dipnot:Microsoft c++ 2017 x86 programını indirip kurmanız gerekmektedir.Aksi halde hile aktif olmayacaktır bilginize.
Hile güncellendi dostum.Sanırım yemezsiniz.Denemeleri yapıldı.
Hileyi kullanmak için 2 yol öneriyorum ;
1-İlk hileyi yönetici olarak açıp ve hileyi loadlayıp oyuna girmek.
2-İlk oyunu açıp hileyi yönetici olarak çalıştırmak ve loadlamak.
Ayarlara gelince Aimtime : 1 Fov : 1 öneririm denendi belli olmuyor ve Hitbox : Chest veya stomach.