Arkadaşlar Merhaba Ben discord sunucumuza gidip rica ettim sağolsunlar anlattılar olayı
Yeni hile güncellenebilir veya pro sürüm gelebilirmiş. iyi günler Memoryhackers ailesi
Oyun injectleniyor açıyorum oyunu sıkıntı yok buraya kadar oyun bul deyip maç bulduğunda tam map yükleniyor devam tuşuna basıyorum silah seçecem atıyor. Her seferinde aynı yerde atıyor.
beyler güncelleme güncelleme dediniz bu mu güncelleme hani nerde bunun prosu vardı. elinize sağlık güzel hile ama keşke 1 hafta daha uğraşıp değirinide soksaydınız araya o çok güzeldi (sad)
beyler bu kadar çok şikayet etceğinize kendiniz yapın hile ozaman adamlar uğraşmış burda hile yapmış birde bu güzel hileyi ücretsiz veriyolar gidin 300 400tl verin hile satın alın beğenmiyosanız aq adamlar burda biz oyunu oynayalım diye hile yapıyor paylaşıyor 2dk uğraşıp güzel ayar çekeceğinize burda 5dk adamlara mesaj atıyonuz aq az uğraşın güzel ayar yapın ben ayar yapıyorum güzelde çalışıyor hile
artık cevap verin hile %100oluyor oyuna giriyorum oyunu alta aldığımda hala memory hackers hile menüsü kapanmamış orda duruyor ınserte basınca birşey olmuyor
beyler bu kadar çok şikayet etceğinize kendiniz yapın hile ozaman adamlar uğraşmış burda hile yapmış birde bu güzel hileyi ücretsiz veriyolar gidin 300 400tl verin hile satın alın beğenmiyosanız aq adamlar burda biz oyunu oynayalım diye hile yapıyor paylaşıyor 2dk uğraşıp güzel ayar çekeceğinize burda 5dk adamlara mesaj atıyonuz aq az uğraşın güzel ayar yapın ben ayar yapıyorum güzelde çalışıyor hile