Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Kardeşim aim kullanan arkadaşlar hep overwatch ban yiyor çünkü pistol aim fovunu 10 a çeksen bile resmen kitleniyor adama. Aim kullanıldığı taktirde ban yemek kaçılmaz netlikte.

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
2 gündür sorunsuz kullanıyodum şimdi hile inject olmuyor ve winrardan dosayayı çıkarırken sistem belirtilen yolu bulamıyor hatası alıyorum

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
hile bozuk başlatınca csgo.exe çalışmayı durdurdu hatası veriyor bazen giriyor girsede 10-15 dk sonra yine oyun kendiliğinden kapanıyor

hileyi bakıma alın açılmıyor csgo.exe çalışmayı durduruyor veya ]bellek read olmadı hatası veriyor , sürekli deneyip açılsa dahi oyuna girince 5-10 dk sonra kapanıyor oyun başlıkta çalışıyor yazıyor hile çalışmıyor

Üye
8 HİZMET YILI
arkadaşlar kesinlikle kullanmayın şu aralar 4 hesap ban yedi 2 hesapta kullanmadım sırf arka planda dosya açık oldugu için ban yedim

Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar anlaşıldığı üzere csgo hilesine fazla önem verilmiyor şuan hilenin sorunlu olduğu ap açık ortada hileyi loadlarken 100%100 de kalan çok arkadaş var .Ayrıyetten oyundan atılma vb. sorunlarla karşılaşan arkadaşlar var bence hileye sağlam bir bakılıp düzeltilmesi gerikiyor.Fikirlerinizi Alabilir Miyim ?

Üye
8 HİZMET YILI
hile sorunlu beyler hesap gitti benim owerwach yedim
saglam bir bakım yapip bize bu hile kullanılmalı diye bir güven vermeleri gerekir

Üye
8 HİZMET YILI
herhalde hesap aimden gitti benim ya cok belli oluyor kitlenmesi filan

Üye
8 HİZMET YILI
bu hileyi kullanan önceden banlanan cok sıkmıydı yorumları okudum ama cok yazan yoktu herhalde bende kullanım dedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...