Öncelikle geçmiş olsun. Sen Cs:Go oynamasını bilmiyorsun galiba.OW ban diyor.Rekabetçi kesin girmişsin.Çünkü OW eğlence oyunlarına bakmıyor.Belli etmedim diye bişey yok.Belli etsen zaten banlanmazsın.Wall Hack kullanıyorsun sesini almadığın adama bakarsan tabi banlanırsın.Hileyi suçlama yapma.Hile sorunsuz çalışıyor.
Bu hileye Yönelik söylemiyorum atompremium diye bir hile kullandım sıfır hesap seviye 2 olmadan 2. basit eglence oyununun ortasında ow ban yedim. Yani ow eğlence oyunlarınada bakıyor millet kökleyip girmesin hileyi.
Overwatch Sistemi Rekabet ve Yoldaş Maçlarında Kontrol Edilir Basit Eğlence,Ölüm Maçı,Ve Yıkım Modlarında Overwatch Sistemi Yoktur Yoldaş da Hile Açarsanız %45 Şans İle Overwatch Düşersiniz Tabi Fazla Belli Ederseniz Rekabetçide İste Hile Açarsanız Belli Ederseniz Overwatch Banını Gene Yersiniz Boş Yere Ben Basit Eğlencede Ban Yedim Demeyin Kimseyi Kandıramazsınız
Hiç bi şekilde kullanmayın hileyi 1 ay kullandım hiç bi şekilde belli etmeseniz bile hileyi yapanlar kasıtlımı yapıyor bilmiyorum hile VAC yiyor. Kimseyi bosuna mundar etmeyin Gerek yok böyle şeylere açcaksanız belli edin etmemek için ugrasmayın yapımcıların beceriksizligi yüzünden her türlü VAC yenilcek zaten gereksiz bi hile %100 VAC YİYOR
Hiç bi şekilde kullanmayın hileyi 1 ay kullandım hiç bi şekilde belli etmeseniz bile hileyi yapanlar kasıtlımı yapıyor bilmiyorum hile VAC yiyor. Kimseyi bosuna mundar etmeyin Gerek yok böyle şeylere açcaksanız belli edin etmemek için ugrasmayın yapımcıların beceriksizligi yüzünden her türlü VAC yenilcek zaten gereksiz bi hile %100 VAC YİYOR
kuran çarpsın hiç belle etmeden adam akıllı oynadım ama ban yedi çar aim falan kesinlikle açmadım ow yi gömdüler boşa açmayın hilenin sonu BANNED eninde sonunda...
Gençler aim hack sakın kullanmayın. Çünkü vacnet sistemi çok kolay farkediyor aim hacki çünkü önceden 32 tick ve vacnet sistemi yoktu şimdi gelen vacnet sistemi nasıl çalıştığını bilmiyorum fakat aim hacki farkediyor sadece wallhack kullanabiliyorsanız belli etmeden wallhack kullanın o kadar.
kuran çarpsın hiç belle etmeden adam akıllı oynadım ama ban yedi çar aim falan kesinlikle açmadım ow yi gömdüler boşa açmayın hilenin sonu BANNED eninde sonunda...
VAC yedim size güvendim ancak sakın bu hileyi yüklemeyin hiç belli etmedimde ve şuan VAC yedim steam ismi Heroes Hyper Beast canavar resmi var üzerinde kanıtı var bakabilirsiniz