Yalnız arkadaş vac demiş ow değil.Vac ban atma sebebi oyun dosyalarında değişiklik tespit etmesi veya algılaması.Yanlış bilgilendirmeyelim insanları. ^^
Yalnız arkadaş vac demiş ow değil.Vac ban atma sebebi oyun dosyalarında değişiklik tespit etmesi veya algılaması.Yanlış bilgilendirmeyelim insanları. ^^
Vallahi biraderim burada ergen gibi tartışacak biri değilim.Boş yaptığım falan da yok : )OW ve VAC ban farklı şeyler bunu belirteyim.Sadece adama anlatış tarzın yanlış.En azından kabullenip hoş görü ile karşılaya bilirdin.Benim açımdan yine sıkıntı yok seviyeni gördük.
hilemi kurdum actım ama onay basarılı sayfayı kapatmayın biraz bekleyin sayfa kapandıgında hersey tamamlanmıs olacak diyiyor ama 1 saat bekledim sayfa kapanmadı yarım edin
@Casper1655 kardeşim tmm vac yemişsin ama owerwatch dan ban değil bu vac yani yazılımın vac.net e yakalanmış o yüzden vac yemişsin yapıcak birşey yok bu hile kendi isteğinizle indirmişsiniz biz size yüzde sıfır vac gibi oran vermedik bütün herşey sizin sorumluluğunuzda bu saatten sonra yapacak bişi yok