beyler hile çok basit açılıyor ama eski hileyi özledim rankchanger fln ama bu da idare eder.
güzel olmuş elinize sağlık .
şu aim ayarlarını bi yapamadım hertürlü sol tık a basılı tuttuğumda kayıyor bende aim siz oynuyorum legit ayar yaptığımda da öyle
beyler sakın indirmeyin istesenizde istemesenizde ban yiyorsunuz genel bekleme süresi yedim ben valla sonusuza dek oynuyamıcam 25 tl çöpe gitti diyebilirim (hile çalışıyor çok güzel olmuş bide ban yemeyeğdim daha güzel olacaktı ban yerseniz site sorumlu değildir diyor bence yüklemeyin 25 tl çöpe gider.)
beyler sakın indirmeyin istesenizde istemesenizde ban yiyorsunuz genel bekleme süresi yedim ben valla sonusuza dek oynuyamıcam 25 tl çöpe gitti diyebilirim (hile çalışıyor çok güzel olmuş bide ban yemeyeğdim daha güzel olacaktı ban yerseniz site sorumlu değildir diyor bence yüklemeyin 25 tl çöpe gider.)
Kapı duvar izleyip adamınn dibine kadar gelip shıft basıp adamın uzerıne aim koyduysan ve vurduysan ki eminim bunların hepsini ya da birini yaptın ve overwatch kıcına tekmeyi vurdu... Hile kullanan herkes elbet bir gün ban yer boşa yormayın güzel kafanızı yok 25 tl bosa gitti yok 9238492349824 tl bosa gitti yapmayın. Emek hırsızlıgı yapıp 25 tl bosa gitti demek nedir ya şaka mısınız siz awq
Chrome acılır acılmaz kapatabılırsın acılmasını beklemene gerek yok. Onayı yaptıktan sonra veri alınıyor derken ki acılan sekmeden bahsedıyorum.Paket program kendini kapattıgında (Memory UI) hile otomatik olarak acılıyor zaten.
Oyunum açık, Ui açık, yükleye basıyorum, biraz bekliyorum hile karşıma geliyor. Ancak wallhack ya da trigger'ı botu çalıştıramıyorum.. Yani basıyorum tik falan açık ama bir etki etmiyor..