Loaderı açtıgımızda sadece 3 tane cs go hilesi vardı revamped diye birşey eklemişler üstüne çalışıyor demişler ama ne çalışıyor ne de herhangi bir yazı veya bilgilendirme göremedim.
Old versiyonu bende sorunsuz çalışıyor ancak adamlar geç gözüküyor bunda. Yani misal veriyorum dust 2 ct takımındasınız awp ile varillere bakıyorsunuz. Adam yok diyorsunuz ama birden 1 2 sn erkenden göstererek ortaya çıkıyor e bu durumda yüksek eloda malesef sıkıntılar oluşuyor.
Şuanda vac ban söz konusu değil olsa mutlaka bilgilendirilir. Ow ban zaten sizin sorumluluğunuz.
Bu loader daki 4. seçenek [revamped] hakkında bir bilgilendirme yapan olucak mı? Oyun açıkken load dedigimizde oyun bekleniliyor diyor. İlk load deyip oyunu açmaya çalıştıgımızda ise 2 programda daha çalışmaya başlamadan kapanıyor.
Siteye girdikten sonra 2 tane reklam var onlardan birine tıklıyorsun. Reklam onayı mesajı geliyor biraz bekliyorsun kendi kapanıyor o küçük pencere. Sonrasında ne kullanıcaksan kullan
Siteye girdikten sonra 2 tane onay sistemi var onlardan birine tıklıyorsun. onay sistemi onayı mesajı geliyor biraz bekliyorsun kendi kapanıyor o küçük pencere. Sonrasında ne kullanıcaksan kullan
Hileyi Yükleye bastıktan sonra Giriş Bekleniyor diyo giriyorum Başarılı Reklam Onayı Yap diyo yapıyom Onay Başarılı bekleyin diyo bekliyorum ama olmuyor. Yardım Edermisiniz
Başlatma seçeneklerinde -legacyscaleformui yazıyor (panorama yı kapıyor) ilk oyunu açıyorum sonra memoryui yi açıyorum oradan hileyi seçip yükle diyorum veriler alınıyor diyor (bu işlem 1 dk sürüyor) onra kapanıyor (memoryui) kapandıktan sonra oyuna girip insert tuşuna basıyorum.
Başlatma seçeneklerinde -legacyscaleformui yazıyor (panorama yı kapıyor) ilk oyunu açıyorum sonra memoryui yi açıyorum oradan hileyi seçip yükle diyorum veriler alınıyor diyor (bu işlem 1 dk sürüyor) onra kapanıyor (memoryui) kapandıktan sonra oyuna girip insert tuşuna basıyorum.