beyler ben bu hileyle oynuyorum fakat bazen oyun takıla takıla gidiyor herkes hangi silahla kill aldıysam o an o oyun takılıyor bende o silahı yere atmak zorunda kalıyorum bi çözümü varmı
beyler ben bu hileyle oynuyorum fakat bazen oyun takıla takıla gidiyor herkes hangi silahla kill aldıysam o an o oyun takılıyor bende o silahı yere atmak zorunda kalıyorum bi çözümü varmı
dostum bir çözümü yok sadece biraz pc ile alakalı yada görev yöneticisini aç gereksiz çalışan programları devre dışı bırak hiç yoktan cpu yüzdeliğini düşürürsün yada ne bileyim discordu devre dışı bırak torrenti yada açtıysan müziği kapat bu tür şeyleri en kötü oyun ayarlarını düşür
Trigger'in ayarları var tuşa atayabiliyorsun benimki LShift te. Shifte basılı tutup nişanı adamın üzerine tutunca kendisi sıkıyor yeteri kadar öldükten sonra duruyor sıkması. Mermi bu devirde pahalı reyiz