beyler gerçeği söylemek gerekirse hile ban yedirior sadece ve sadece burdakinin eski ve yenisini kullandım ve ban yedim hileyi kullanmayan varsa kullanmamaya devaö etsin bu arada kullananlarda yakında vac yer haberiniz olsun
beyler gerçeği söylemek gerekirse hile ban yedirior sadece ve sadece burdakinin eski ve yenisini kullandım ve ban yedim hileyi kullanmayan varsa kullanmamaya devaö etsin bu arada kullananlarda yakında vac yer haberiniz olsun
Bu hilede su adam duvar arkasındaysa kırmızı deilse yeşil oluyo ama bole net deil cana duyarlılarda böyle oluyo genellikle ama diğeri daha güzel bence tabi bu hileyi yapana kalmış dediğim gibi olsa cok sevinirdim
Abi bana yarım ekmek istermisin die bişeyler geldi trojen gibi çok korktum hack açıldı ama trojen girdi galiba sizden kaynaklı olmaya bilir bilmiyorum
Ama çok korktum yaa şimdi cs kapandı aşagıda indirme yeri vardı ordan indirmiyozmu
Eğer eski hileyi updatelemedilerse kullanmayın. Hilenin asıl yapımcısı Skush hileyi güncelledi, MemoryHackers'taki sByte versiyonunu kullanırsanız ban yersiniz.