Başka bir sebep daha açıklayayım size. Daha önce başka bir hesabınız VAC ve ya OW yediyse ve orda kayıtlı olan telefon numarasını yeni hesabınız da kaydettiyseniz 3-4 gün sonra yeni hesaptan OW'den ban yiyorsunuz hiç hile kullanmasanız bile. Defalarca yaşadım. Problem bu değilse öyle sıradan şeyler yüzünden ban atacağını sanmam ciddi hile kullanmadıysanız.
Topluluk sunucularının çoğunda vac koruması var ve bizim hilelerimiz dandik olduğu için topluluk sunucusunda rage açsak bile vac yiyoz oyüzden hep legit oynayın!
Topluluk sunucularının çoğunda vac koruması var ve bizim hilelerimiz dandik olduğu için topluluk sunucusunda rage açsak bile vac yiyoz oyüzden hep legit oynayın!
Güncelleme gelmesi lazım, hile şuanda çalışır durumda lakin wallhack özelliğini yitirmiş durumda şu son güncellemeden sonra bu oldu. Yetkililer ilgilenirseniz sevinirim . MemoryHackers yetkililerinin bilgilerine arz ederim.
Post automatically merged:
Bu vac ban yiyen arkadaşlara önerim; 1.Arkadaşlar hile içinde bulunan skin changeri kullanmayın lütfen.
2.sbyte old vip hack kullanın yeni olanın sistemi birazcık daha karmaşık yapıya sahip.
3.Fazla belli etmemeye çalışın , aim vs şeyler açmayın sadece wall hack ve bunny olsun .Dipnot:Bunny dedim lakin abartılı olmasın.
Bunların dışında ayriyetten kendimden örnek vereyim neredeyse bir yıl veya bir buçuk yıl olacak ben bu hileyi kullanalı şuanda Efsane kartal rankım dediğim gibi bu dediklerimi harfi harfine yerine getirirseniz ban yemeniz muhtemel değildir.İyi forumlar dilerim.