nader11ndeu efendim çok teşekkürler ben aimbot ayarı yapamıyodum sizin sayenizde bu ayarları yapacam çok ama çok teşekkürler bide biz bu ayarlarla rekabetçi girsek bişe olur mu ?
Şuraya gelip VAC atıyor diyenleri forumdan silmek geliyor içimden. Profilinin görüntüsünü at bakalım. Muhtemelen Overwatch üzerinden ban yemişsindir. VAC atması zor. Ya başka bir hesapta oynadın ban yedin o hesaba kayıtlı numaranı bu hesapta kullandın ya da aptal saçma fantezilerle hileyi kökledin. Ben oyun içi yasaklama aldığını düşünüyorum.
Post automatically merged:
VAC atmıyor ben de kullanıyorum. Arkadaş Overwatch ban yemiş büyük ihtimal ve ya daha önceden başka bir hesapta her hangi bir ban yemişse temizlik yapmadığından dolayı ban yemiştir.
Post automatically merged:
Başka bir hesabında ban yediysen forumda ara "SteamWiper" uygulamasını bunla log dosyalarını temizle. Yoksa her yeni hesabına durduk yere VAC yiyebilirsin böyle bir ihtimal var. Banlı hesabındaki telefon numaranı kaldır yeni hesabında da asla kullanma. Başka bir numara kullan ya da kullanma. Hile de her şeyi kökleme VAC yemezsin. Hile VAC atsa hepimize atar.
oldu yaklaşık 5-6 ay kullandım ban yok yeni hesap acıp yeni versiyonu actım 1 mac vac ban arkadaslar yeni hile vac atıyor.İsteyene resim ve denemeli olarakta gösterebilrim yeni hesap acıp bakarız ^^
oldu yaklaşık 5-6 ay kullandım ban yok yeni hesap acıp yeni versiyonu actım 1 mac vac ban arkadaslar yeni hile vac atıyor.İsteyene resim ve denemeli olarakta gösterebilrim yeni hesap acıp bakarız ^^
kardeşim ben yeni hileyi bende indirdim ister prime hesap olsun ister yeni açılmış iksinde de kullandım ama ban yemedim tamamen senin oynayışına bağlı doğru düzgün oyanrsan belli etmezsen imkanı yok ban yemezsin
oldu yaklaşık 5-6 ay kullandım ban yok yeni hesap acıp yeni versiyonu actım 1 mac vac ban arkadaslar yeni hile vac atıyor.İsteyene resim ve denemeli olarakta gösterebilrim yeni hesap acıp bakarız ^^
Yahu hileyi yazan adam bile VAC atması söz konusu değil diyor hala VAC atıyor diyorsun. Steam Loglarını bir temizle sen ilk önce. Temiz hesap aç legit oyna bakalım ban var mı?
nader11ndeu kurucumuz size sesleniyorum siz adamsınız o video yu paylaştığınız için bin kere teşekkürler bide beyler vac atmıyor yalan atmayın boş boş ben rekabetçi hileli giriyom ama admin in verdiği ayarlarla bide admin bey yeniden çok teşekkürler beyler bir de eğer vac yemek istemiyosan admin verdiği video daki 2 . aim ayarını kullan iyi günler
Hocam şu sayfalara öyle insanlar yorum atıyor ki gram bilgileri yok boş yapıyorlar, sinirim tavan yapıyor. Birazcık ucundan sövünce de forumda bize etmedikleri laf kalmıyor. Neymiş rencide ediyormuşum. Dediğim şeyde "boş yapıp insanları kandırmayın hile VAC atmıyor." Sizi taktir ediyorum şimdi gelip size laf atsınlar da göreyim.
Fov'u en fazla 0.15 yapıyorum diğer türlü aim kayarak gidiyor anlaşılıyor. Ama birazda senin yeteneğine bağlı iyi Aim'in varsa 0.15 le çok iyi oynarsın.
Fov'un üstüne mouse ile tıkla sonra shift tuşuyla basarak tekrar fov'a gel artık elinle yazabilirsin.
X ve Y de 0.7
Değerli Hile sahipleri, bu Hileyi Vac ne zaman algılar, veya algıladığı an siz duyuruyor musunuz Ayrıca hilenin kullanımı kolay ellerinize sağlık @Pikachu7