Değerli Hile sahipleri, bu Hileyi Vac ne zaman algılar, veya algıladığı an siz duyuruyor musunuz Ayrıca hilenin kullanımı kolay ellerinize sağlık @Pikachu7
@viagne hile bize ait diye bir şey yazmıyor konuda.
Ayriyetten paste demekle geçmeyin, en az iki haftalık çalışmalarla o hile undetected edilip sByte tarafından size servis ediliyor. İstense tasarımı vs her şeyi değiştirilir anlamazdınız değil mi ? Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok.
Öncelikle sa aga güzel hile yapmışınız videodan bellide loaderi yukledim basiyrum hileyi yukle diyince veriler aliniyor... bolumunde oyun kapaniyor hata fln vermiyor
Boş yapmayın Şu hileyi karalamak için elinizden geleni yapıyorsunuz.Hileyi Belli etmeden oynarsanız vac yemezsiniz.Burda tüm hileleri açıp vac yiyip buraya ağlaman saçma git ötede ağla
Aga her zaman kullandığım hilede ilk defa ban yedim prime hesapta ban yedim asıl hileyi belli ettiğim hesap ban yemedi aklım almıyor benim arkadaş 100 skoru geçti 2 kez ve çok belli ediyor o yemedi fazla belli etmediğim prime hesap ban yedi çok ilginç asıl ban yemesi gereken hesaplar ban yemedi