Adamlar bedava hile yapıp önünüze koyuyor sizi eğlendiriyor ban yiyince de böyle şeyler yapıyorsunuz. Arkadaşlar hile kullanıyorsanız ban yemeyi göze alıp bunu kabullenip öyle kullanmalısınız hiç bir hile sonsuza kadar sürmez elbet yakalanır siz o arada aldığınız keyife eğlencenize bakın
Arkadaşlar belli edercesine kullanırsanız tek oyunda 9 report yerseniz banlanmaya şaşırmayın ben 2 ay oldu olacak hala ne overwatch ne de vac ban yemedim. Çar açtım, prime yaptım. Silver 3 ten mg1 e çıkarttım. Hileye laf etmeyin.
Yaklaşık 4 aydır kullandığım şey karalamak istemiyorum ama bunu paylaşmak zorundayım. Galiba VAC dalgasına kurban gittim bilemiyorum bir kontrol edin
2yıla yakındır bu forumun üyesiyim çok güzel iş çıkaran arkadaşlar var ellerine sağlık ama CSGO bir süre daha ara vereceğim sanırım (BAŞKA BİR HİLE İNDİRMEDİM DE KULLANMADIM DA ASKERDEN GELDİM FORMAT ATTIM SBYTE O ZAMAN GUNCELLENMEMİŞTİ BEKLEDİM OYNAMADIM SBYTE GÜNCELLENİNCE KULLANMAYI VE OYNAMAYA BAŞLADIM)
Yaklaşık 4 aydır kullandığım şey karalamak istemiyorum ama bunu paylaşmak zorundayım. Galiba VAC dalgasına kurban gittim bilemiyorum bir kontrol edin
2yıla yakındır bu forumun üyesiyim çok güzel iş çıkaran arkadaşlar var ellerine sağlık ama CSGO bir süre daha ara vereceğim sanırım (BAŞKA BİR HİLE İNDİRMEDİM DE KULLANMADIM DA ASKERDEN GELDİM FORMAT ATTIM SBYTE O ZAMAN GUNCELLENMEMİŞTİ BEKLEDİM OYNAMADIM SBYTE GÜNCELLENİNCE KULLANMAYI VE OYNAMAYA BAŞLADIM) Ekli dosyayı görüntüle 27571
Sistemden silmiştim tamamen zaten 5 gün once yıne format atmıstım da sonunun boyle olacağını bılıyordum zaten 0 sıkıntı eline koluna sağlık arkadasların
Sistemden silmiştim tamamen zaten 5 gün once yıne format atmıstım da sonunun boyle olacağını bılıyordum zaten 0 sıkıntı eline koluna sağlık arkadasların
Dediğim gibi vac banları delaylı. 5 gün önce mi yoksa 5 ay önce mi detect ettiğini bilemezsin. Eğer eski loaderi sisteminde bulduysa zaten hesabını flaglemiştir.
aimbot açmışmıydın yoksa sadece esp mi açıktı ben sadece esp açıyorum ban falan yemedim. silah skinlerinden vac yiyeceğini sanmıyorum bende kullanıyorum.