Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
beyler sadece ızleme acarsanz ban olmaz aamaa aım macro gıbı seylerde ıye bılırsınz dıkkatllı olun

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
çalışmıyor

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Beyler VAC Yazmayın Yaklaşık 5 Ay hile ile kendim yaptığım mükemmel ayarlarla oynadım hesap lem oldu 43 win aldım kimse vac yazmasın legit oynadığınız sürece ban yemezsinz (şuan hesap ban yedi sebebi=sinirlendim (sinir hastasıyım) biraz hileyi abarttım veee... V A C / OW şuan yeni hesap açıyorum orda yargı yargı

𝘛𝘩𝘦 𝘉𝘢𝘱𝘩𝘰𝘮𝘦𝘵
Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
bu hile aşırı manyak bir şey herkese tavsiye ediyorum legit oynamak içinde uygun bir hile

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Ben 2 aydır kullanıyorum ve ban yemedim bence siz de kullanın

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Gayet başarılı ayrıntılı bir şekilde kendinize göre düzenlerseniz radar hack ve aim desteğiyle ESP kapalı olacak şekilde ban yeme riskiniz neredeyse sıfıra düşüyor.

Well done is better than well said
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
I got banned yesterday is cheat detected or I played wrong

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
evet şuan da steamdan bildirim geldi VAC ban
Kardeşim bu hilenin aynısının benzerini dün indirdim. Başka bir yer de. Ve bu hilenin konusu 2017 de açılmış. Bunu önce bir anla.benim indirdiğim hile 2020 4 Şubat'ta siteye eklenmiş. Adam zaten anlatıyor gidip aim hacki yüksek tutarsanız sekmemeyi yüksek tutarsanız ban yeme riskiniz yüksekz. Bak ben bile aimi 1.38 de kullanıyorum. Aim hackin en yüksek seviyesi 255. 255 nerede ? 1.38 nerede? Aim hack yok gibi birşey oluyor ve sekmemeyi 10 karda kullanıyorum. Yani bunu düşünmeyip havalara girip yüksek tutarsan onlar da seni yerine oturtur. Gelip burada 3,4 yıl önce ki konuya ban yedim yazma. Kendinde ara hatayı.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
men i aways liked ur hack, thx
Post automatically merged:

i'm gonna test this one now, usually i just used pubg hack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...