Hile gayet iyi çalışıyor. Yapamayanlar özel mesaj atsın destek olayım. AMA BİR SORUN VAR REKABETÇININ YARISINDA OYUN KAPANIYOR . Aim hack açmayi bilen varsa yardim ederse sevinirim
Böyle bişey yazıyorsanız destekli yazın arkadaşım ban yedirtiyor veya ban yedim demekle olmuyor bi ss felan atın yanınada görelim yedinizi veya yedirttiğini
Böyle bişey yazıyorsanız destekli yazın arkadaşım ban yedirtiyor veya ban yedim demekle olmuyor bi ss felan atın yanınada görelim yedinizi veya yedirttiğini
Valla ben daha direk VAC ban yiyen görmedim bu hileden hep overwatchdan yiyor insanlar oda onların sorunu hileyi belli ediyorlarsa hilenin suçu değildir bu
Valla ben daha direk VAC ban yiyen görmedim bu hileden hep overwatchdan yiyor insanlar oda onların sorunu hileyi belli ediyorlarsa hilenin suçu değildir bu
Beyler ben geçen belli ede ede oynadım adamlar bana ban atmadı zaten owervatch yeme oranınz %70 bazı novalar öylesine girip seçip seçp çıkıyolar owerwatcha dusmemeye dikkat edin o yuzden de owerwatch banı bildiğime gore kaldırılıyor