Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ben kaç kere kullandım ve vac yedım bellı etmedıgım halde seçkın olmayan hesapta denıcem bellı etmeden ban yersem yazarım buraya

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar eğer hvh açarsanız vac yiyorsunuz ama legit oynarsanız overwatch banı yiyorsunuz
bugün csgoya girdiğimde genel bekleme süresi diye ow banı yedim keleş olmuştum lütfen dikkatli kullanın

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar eğer hvh açarsanız vac yiyorsunuz ama legit oynarsanız overwatch banı yiyorsunuz
bugün csgoya girdiğimde genel bekleme süresi diye ow banı yedim keleş olmuştum lütfen dikkatli kullanın
büyük ihtimalle duvar falan izlemişsindir farkında olmadan owerwatchta belli etmemek gerekiyor.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Legit harika zaten doğru ayarları yapın hiç ban yemezsiniz belli de etmeyin rapor etseler bile ban yok
evet ben leme kadar çıkmıştım sonra ayarlar yükselmiş biraz yan hesapta biraz daha yüksek ayarlarda oynuyodum aynı config ile oynadığım için hesap ban yedi tavsiyem wall hack kapa aim aç belli etmezsin.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
evet ben leme kadar çıkmıştım sonra ayarlar yükselmiş biraz yan hesapta biraz daha yüksek ayarlarda oynuyodum aynı config ile oynadığım için hesap ban yedi tavsiyem wall hack kapa aim aç belli etmezsin.
mg 2 elite kadar çıktım bizim takımdaki belli eden hileler yüzünden hep ikede bir geriye alınıyor rankım

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
4 ay felan oynadım vac yedim belli ettik herhalde

Üye
6 HİZMET YILI
karşı tarafı göremiyorum nasıl ayarlayacağız kendi takımımın üstünde esp var düşman takımın yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...