Yazıyı okumadan cevap vermeyin...
Arkadaşlar CSRK Hilesini 2 saat önce indirdim çalışıyor yazıyordu ban yedim bu hileyi denemedim oyüzden bunu deneyen arkadaşlar varsa onlardan cevap alın haydiyin bir cs go oyuncusu daha elendi pardon 2 arkadaşta kullanıyordu
Arkadaşlar CSRK Hilesini 2 saat önce indirdim çalışıyor yazıyordu ban yedim bu hileyi denemedim oyüzden bunu deneyen arkadaşlar varsa onlardan cevap alın haydiyin bir cs go oyuncusu daha elendi pardon 2 arkadaşta kullanıyordu
kalıcı olarak güvenilir değil demek owerwatch dan yemişşiniz demek! Sistemden yerseniz VAC-BAN yazar kardeşim biraz öğrenin hayvan gibi duvar arkası atarsan böyle banı sokarlar kolay gelsin.
kalıcı olarak güvenilir değil demek owerwatch dan yemişşiniz demek! Sistemden yerseniz VAC-BAN yazar kardeşim biraz öğrenin hayvan gibi duvar arkası atarsan böyle banı sokarlar kolay gelsin.
kana inserte gir oradan aim resmi olana tıkla her silah için ayrı aim ayarlaman gerekiyor menüde elindeki silahı ayarlıyor zaten bestaim yazanı enable ye getire pata küte indiriyor milletin kelleyi. iyi oyunlar
overwatch dan yemiş olsam 2 arkadaş la aynı andamı yeriz maçın ortasında sence bu ne kadar mümkün ?
wall hack harici hiç bir şeyde açık değildi duvar arkası vurma falan da yok yani zaten banı yedik yapıcak birşey yok yemek için açtık bu hileden ban yemedim diğer csrk den yedim bilginize
bu hileyi kullandıgımta surekli oyundan atıyor.diğer sitelerden indrdiğim hilelerde hem xp fazla verio hemde oyundan atmıyor bu hileyi kullanmamın sebebi bedava olması xp olayını cozseniz cok iyi olur